Se clatină scaunul unui viceprimar al Timișoarei?

În Timișoara nu vor fi probleme cu deszăpezirea, dă asigurări viceprimarul Lațcău. Și timișorenii au responsabilități

Se clatină scaunul unui viceprimar al Timișoarei?

E mare agitație în USR Timiș, după atitudinea din ultima vreme a lui Ruben Lațcău, viceprimar al Timișoarei.

Maniera arogantă prin care comunică acesta nu doar cu angajații primăriei, ci și cu membrii partidului, începe să deranjeze tot mai mult și să încingă spiritele în filială.

Cei nemulțumiți de atitudinea despotică a lui Lațcău ar fi prins curaj după ce ar fi aflat că nici primarul Dominic Fritz nu este prea încântat de ultimele ieșiri publice ale vicelui. Ieșiri care lasă tot mai mult impresia că vrea să treacă drept adevăratul număr 1 din Primăria Timișoara.

Deja, prea multe din acțiunile viceprimarului conduc către formarea acestei impresii, care nu e deloc pe placul lui Fritz.

Au început să fie vehiculate scenarii

În aceste condiții, au început să fie vehiculate scenarii care să-i mai taie din elan viceprimarului, mergând chiar până la înlocuirea sa.

Aida Szilagyi este numele avansat în această ecuație, consiliera având ambiții de a avansa încă de când a candidat împotriva lui Dominic Fritz în competiția internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Timișoara.

Rocada nu este însă deloc simplă, pentru că schimbarea viceprimarului ar necesita voturile a cel puțin două treimi din numărul consilierilor. Ceea ce ar însemna că USR ar trebui să convingă și aleși locali din alte partide.

Nu ar fi imposibil, însă mai degrabă pare că avem de-a face cu un avertisment intern transmis lui Ruben Lațcău, care se comportă deja ca  un posibil înlocuitor al lui Dominic Fritz.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

11 Comments
Alta parasuta care s-a gudurat pe sub birouri!!!
Ciolac 21 august 2021
Plecati cu totii ! NU SUNTETI DE PRIMARIA TIMISOAREI ! BSUNTE TI VARZA  ! TOTUL AIUREA ! MUNCITI PENTRU TIMISORENI NU PENTRU AFACERILE VOASTRE ! STOP MARIRII DE INPOZITE ! CAUTATI RESURSE PENTRU BANI ! REDUCE TI PERSONALUL CU 50% ! GATA AJUNGE !
Doru 20 august 2021
Cred că trebuie inițiat un referendum de demitere a conducerii primăriei și a Consiliului Local Timișoara, poate așa le trece prin cap sa mai munceasca
dosar 20 august 2021
cu plangerea aia penala pt amenintare si ce mai era ce se mai aude? ca daca-i fac dosar penal, e out nu numa din primarie, ci si din usr, ceea ce n-ar fi rau deloc
Vai NUUU, pe Expertul Colterm?! 20 august 2021
Oricum măcar e om de acțiune, mai și FACE nu doar veste. e mult peste Fritz
Aida Szilagyi 20 august 2021
Pure speculații domnilor 
ion 20 august 2021
Fritz, degeaba il dai afara pe asta. Tot tu esti vinovat pentru cele 11 luni in care nu ai facut nimic pentru Timisoara. Da-te pe tine afara pentru ca esti un incapabil si un mincinos!
jack 20 august 2021
Muierea aia Aida care se preocupa intens de tacamurile emigrantilor??? Pe aiaa???
Marius 20 august 2021
Mda...tupeu...nu ca mi ar parea rau. Nu a facut nimic. Pardon, a luat salariul