Se clatină scaunul unui viceprimar al Timișoarei?

Viceprimarul USR al Timișoarei susține că în Primărie există „o structură de putere paralelă”

Se clatină scaunul unui viceprimar al Timișoarei?

E mare agitație în USR Timiș, după atitudinea din ultima vreme a lui Ruben Lațcău, viceprimar al Timișoarei.

Maniera arogantă prin care comunică acesta nu doar cu angajații primăriei, ci și cu membrii partidului, începe să deranjeze tot mai mult și să încingă spiritele în filială.

Cei nemulțumiți de atitudinea despotică a lui Lațcău ar fi prins curaj după ce ar fi aflat că nici primarul Dominic Fritz nu este prea încântat de ultimele ieșiri publice ale vicelui. Ieșiri care lasă tot mai mult impresia că vrea să treacă drept adevăratul număr 1 din Primăria Timișoara.

Deja, prea multe din acțiunile viceprimarului conduc către formarea acestei impresii, care nu e deloc pe placul lui Fritz.

Au început să fie vehiculate scenarii

În aceste condiții, au început să fie vehiculate scenarii care să-i mai taie din elan viceprimarului, mergând chiar până la înlocuirea sa.

Aida Szilagyi este numele avansat în această ecuație, consiliera având ambiții de a avansa încă de când a candidat împotriva lui Dominic Fritz în competiția internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Timișoara.

Rocada nu este însă deloc simplă, pentru că schimbarea viceprimarului ar necesita voturile a cel puțin două treimi din numărul consilierilor. Ceea ce ar însemna că USR ar trebui să convingă și aleși locali din alte partide.

Nu ar fi imposibil, însă mai degrabă pare că avem de-a face cu un avertisment intern transmis lui Ruben Lațcău, care se comportă deja ca  un posibil înlocuitor al lui Dominic Fritz.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “Se clatină scaunul unui viceprimar al Timișoarei?

  1. Fritz, degeaba il dai afara pe asta. Tot tu esti vinovat pentru cele 11 luni in care nu ai facut nimic pentru Timisoara. Da-te pe tine afara pentru ca esti un incapabil si un mincinos!

    1. Ioane, vezi ca stao rau cu aritmetica!!! N-au trecut nici 10 inca ;-). Ai pierdut vreun contract (desi spaga ai dat-o) dupa plecarea lui Robu?! 

  2. cu plangerea aia penala pt amenintare si ce mai era ce se mai aude? ca daca-i fac dosar penal, e out nu numa din primarie, ci si din usr, ceea ce n-ar fi rau deloc

  3. Cred că trebuie inițiat un referendum de demitere a conducerii primăriei și a Consiliului Local Timișoara, poate așa le trece prin cap sa mai munceasca

  4. Plecati cu totii ! NU SUNTETI DE PRIMARIA TIMISOAREI ! BSUNTE TI VARZA  ! TOTUL AIUREA ! MUNCITI PENTRU TIMISORENI NU PENTRU AFACERILE VOASTRE ! STOP MARIRII DE INPOZITE ! CAUTATI RESURSE PENTRU BANI ! REDUCE TI PERSONALUL CU 50% ! GATA AJUNGE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *