Victorie cu orice preţ! Poli Timişoara îşi joacă una dintre ultimele cărţi în lupta pentru salvarea de la retrogradare

ACS Poli Timişoara îşi joacă luni una dintre ultimele cărţi în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Băieţii lui Adrian Neaga au nevoie de victorie în partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, programată cu începere de la ora 20,45, pentru a mai spera la menţinerea în primul eşalon fotbalistic.

Un nou rezultat negativ ar îngreuna şi mai mult misiunea alb-violeţilor de a urca măcar pe locul de baraj. Şi la acest joc Neaga are probleme de lot.

Citește și: Alertă în România! Un copil a murit și părinții săi au orbit, după ce au mâncat shaorma

„Urmează un meci foarte important pentru noi, dar avem putere şi atitudine pentru a-l câştiga. Am avut o discuţie cu băieţii, am analizat şansele pe care le avem să ne salvăm de la retrogradare, cred că vom reuşi să ne menţinem în prima ligă. Important este rezultatul pe care îl vom înregistra luni împotriva celor de la Mediaş.

Am încredere în băieţi, le-am spus că dacă vor fi gladiatori ne vom salva uşor de la retrogradare. Au fost gladiatori şi la Sfântu Gheorghe până când Haruţ a suferit acea accidentare. Băieţii au acuzat acel şoc, jucasem foarte bine până în minutul 40. Haruţ este bine, s-a întors astăzi la Timişoara, a fost în vestiar. Vom juca şi cu gândul la el în partida de luni.

Haruţ va lipsi cel puţin până la finalul acestui play-out. Dacă vom ajunge la baraj nu-l voi putea folosi. Accidentarea sa ne îngreunează situaţia la U21, era cel mai în formă junior din lot. Am încredere însă în toţi tinerii din lot, îi mai avem pe Oprea, Velcotă şi Bîrnoi. Se poate întâmpla orice în play-out. La fel de mulţi jucători indisponibili avem şi acum. Artean s-a refăcut, Melinte revine după suspendare, însă Cînu a primit cartonaş roşu, Popovici este accidentat, iar Ţigănaşu trebuie să se opereze la menisc la piciorul operat.

Toţi jucătorii din vestiar au capacitatea de a contribui la îndeplinirea obiectivului. Îmi doresc 12 puncte din cele patru meciuri rămase de disputat. Este greu pe toate posturile, însă cine va juca pe linia de fund trebuie să fie mai concentrat decât până acum. Fotbalul este un sport de echipă, toţi am greşit la Sfântu Gheorghe”, a declarat Adrian Neaga.

Citește și: O super stațiune din Serbia îi îmbie pe timişoreni cu facilităţile sale turistice

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă luni, sperăm să obţinem victoria, apoi ne vom gândi la celelalte meciuri rămase până la final. Meciul cu Sepsi a fost foarte dificil din cauza accidentării lui Haruţ. Am controlat jocul până în minutul 40, apoi a venit acea accidentare a colegului nostru şi nu am mai evoluat la fel. Meciul de luni este cel mai important, cu o victorie vom ajunge la 25 de puncte şi totul s-ar decide în ultimele etape.

Este un program solicitant, dar nu avem ce face, este decizia celor care fac programările. Trebuie să ne odihnim şi să ne recuperăm cât mai repede. Am primit cam multe goluri, sperăm să rămânem concentraţi şi să nu mai greşim. Chiar eu am greşit la meciul cu Sepsi… Vrem să dăm tot pentru a obţine victoria”, a spus, la rândul său, fundaşul Alin Şeroni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Polistul 19 mai 2018
Eu nu l-aș mai băga în teren pe Cânu în meciurile care au mai rămas. Nu se poate concentra :) și greșește fatal! https://www.youtube.com/watch?v=hT-qQYZzAaQ https://www.youtube.com/watch?v=2eTN3DhmncI