Investiții de 25 de milioane de lei în infrastructură și sănătate, într-o comună de lângă Timișoara

infrasan

O comună  de lângă Timișoara este beneficiara a patru finanțări din fonduri guvernamentale, prin cele două liste ale Programului Național de Dezvolare Locală (PNDL). Trei dintre acestea sunt destinate, în comuna Nițchidorf, modernizării de drumuri.

Citește și: Alertă în România! Un copil a murit și părinții săi au orbit, după ce au mâncat shaorma

După investițiile aprobate prin prima listă (modernizarea rețelei stradale și a două drumuri comunale, DC 161 și DC 162) în valoare însumată de peste 15 milioane de lei, urmează și o a treia în același domeniu.

Citește și: Premieră! Tripleți identici, născuți la Timișoara. Povestea lor

De această dată, sunt alocați aproape 8,4 milioane de lei, pentru realizarea de asfaltări de străzi pe 10,2 kilometri în satele Duboz, Blajova și Nițchidorf.
A patra investiție susținută de Ministerul Dezvoltării în Nițchidorf are destinație medicală. Pentru acest obiectiv este disponibilă o sumă de aproape 1,6 milioane de lei.

Citește și: Alertă în magazine. Carne cu antibiotice, scoasă la vânzare

Cu acești bani se va realiza un centru medical modern, care va avea două cabinete de medicină de familie, un cabinet stomatologic și un altul de cardiologie.
De asemenea, se vor dota aceste spații cu mobilier și aparatură. Amenajarea centrului se va face într-o clădire existentă, care urmează să fie reabilitată și recompartimentată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *