Viceprimarul Lațcău vrea cercetarea disciplinară a directoarei plictisite de la creșa Cosânzeana

Viceprimarul Lațcău vrea cercetarea disciplinară a directoarei plictisite de la creșa Cosânzeana

După publicarea articolului “O timișoreancă, directoare la stat, se plictisește atât de tare <la servici>, încât s-ar arunca de la balcon”, în care vă prezentam prestațiile artistice ale directoarei creșei nr. 2 Cosânzeana, Gabriela Crăciun, în timpul programului de lucru, i-am solicitat, miercuri seară, un punct de vedere viceprimarului Ruben Lațcău, cel care are în subordine Serviciul Public Creșe.

Iată declarația dumnealui pe acest subiect:

“Un alt măr otrăvit lăsat de doamna Aurelian timișorenilor, tot găsim domni și doamne angajați anii trecuți de fosta șefă de la personal care nu au ce căuta în administrația publică. Mâine dimineață (astăzi – n.r.) îi voi cere doamnei Roescu să înceapă o cercetare disciplinară pentru a stabili exact cum își folosește doamna Crăciun timpul petrecut la locul de muncă și dacă aceste comportamente intră în conflict cu fișa postului și regulamentul intern”.

Mingea se află, deocamdată, în curtea șefei interimare a Serviciului Public Creșe, Adriana Roescu, cea care a preluat ștafeta de la Adriana Nemeș. La rândul său, doamna Nemeș îi succedase în funcție Gabrielei Crăciun, însă interimatul dumneaei a durat doar trei luni (5 ianuarie – 31 martie 2021).

Cinci ani și jumătate cu șefe interimare

Au trecut cinci ani și jumătate de la înființarea Serviciului Public Creșe (aprilie 2016) și această structură a Primăriei Timișoara nu a avut încă un director cu concurs! Din primăvara lui 2016 până în septembrie 2017, fosta șefă a Resurselor umane, Rodica Aurelian, a valsat cum a vrut ea în creșele Timișoarei.

Apoi a urmat numirea ilegală a Patriciei Chelbu Goje în funcția de director interimar al serviciului, pentru ca, în urma scandalului provocat de dezvăluirile ziarului nostru, fostul primar Nicolae Robu să o demită pe manelista respectivă și să numească altă șefă interimară, Simona Munteanu. Acesteia i-a urmat Gabriela Crăciun, iar de aici povestea este deja cunoscută.

Știm că altele sunt problemele stringente ale Primăriei Timișoara, dar poate că a sosit, totuși, vremea organizării unui concurs pentru ocuparea funcției de director al Serviciului Public Creșe…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Viceprimarul Lațcău vrea cercetarea disciplinară a directoarei plictisite de la creșa Cosânzeana

  1. Si Timisoreni cer o cercetere disciplinara pentru conducerea primariei,primar,viceprimar pentru activitatea depusa in interesul orasului.Exceptand cheltuirea banilor din buget pentru tot felul de actiuni stintifico fantastice care nu au nimic comun cu interesul de dezvoltare a orasului

Lasă un răspuns