Ne îmbolnăvesc, doar ca să facă bani. Supermarket din Timişoara, amendat cu 40.000 de lei

Ne îmbolnăvesc, doar ca să facă bani. Supermarket din Timişoara, amendat cu 40.000 de lei.

În cadrul activităților curente, comisarii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Timiș au descoperit mai multe nereguli în modul în care-și desfășura activitatea un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiul Timișoara.

„Spațiile în care era depozitat și comercializat peștele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc; mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzatoare; spațiile de preparare alimente erau murdare, cu diferite improvizații ale sistemelor de alimentare cu energie electrică etc.

CITEŞTE ŞI: O timișoreancă, directoare la stat, se plictisește atât de tare „la servici”, încât s-ar arunca de la balcon. Video

Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare. Agentul economic a primit o amendă în valoare de 40.000 lei și a fost dispusă măsura de oprire a activității de comercializare peşte viu și proaspăt”, a precizat Sorin Susanu, șeful CRPC Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

5 Comments
Merceanu 16 octombrie 2021
Dați știri fără suport real și fără transparență. Că mii de litri de oțet contrafăcut a fost retras, că nu știu ce pâine era neconformă... Spuneți totul până la capăt, nu doar jumătăți de măsură..  in ce supermarket, ce firmă de oțet...... Și alte informații trunchiate...
Jorj 15 octombrie 2021
Si cum se numeste supermarketul dak tot dati stirea sa putem sa ne ferim de acel magazin ,de ce nu i dati numele?
Dani 15 octombrie 2021
Care super market ?Numele locatia
aprodu 14 octombrie 2021
Cred ca este vorba de market caurfour din shopping city center Sagului...