Ne îmbolnăvesc, doar ca să facă bani. Supermarket din Timişoara, amendat cu 40.000 de lei

Ne îmbolnăvesc, doar ca să facă bani. Supermarket din Timişoara, amendat cu 40.000 de lei.

În cadrul activităților curente, comisarii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Timiș au descoperit mai multe nereguli în modul în care-și desfășura activitatea un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiul Timișoara.

„Spațiile în care era depozitat și comercializat peștele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc; mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzatoare; spațiile de preparare alimente erau murdare, cu diferite improvizații ale sistemelor de alimentare cu energie electrică etc.

CITEŞTE ŞI: O timișoreancă, directoare la stat, se plictisește atât de tare „la servici”, încât s-ar arunca de la balcon. Video

Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare. Agentul economic a primit o amendă în valoare de 40.000 lei și a fost dispusă măsura de oprire a activității de comercializare peşte viu și proaspăt”, a precizat Sorin Susanu, șeful CRPC Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Ne îmbolnăvesc, doar ca să facă bani. Supermarket din Timişoara, amendat cu 40.000 de lei

  1. Dați știri fără suport real și fără transparență. Că mii de litri de oțet contrafăcut a fost retras, că nu știu ce pâine era neconformă… Spuneți totul până la capăt, nu doar jumătăți de măsură..  in ce supermarket, ce firmă de oțet…… Și alte informații trunchiate…

Lasă un răspuns