Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Întregul oraș are nevoie de parcarea din centru, așa că toți trebuie să ne asumăm decizia concretizării proiectului!”

Cosmin Tabără: ”Am semnat contractul privind realizarea expertizei tehnice pentru arena de rugby din Timișoara”

Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Întregul oraș are nevoie de parcarea din centru, așa că toți trebuie să ne asumăm decizia concretizării proiectului!”

Problema construcției unei parcări în centrul orașului, pe terenul deținut de Consiliul Județean Timiș,  unde Primăria Timișoara deține o suprafață sub 600 mp este una veche și de importanță majoră pentru locuitorii Timișoarei, dar și pentru cei care vizitează orașul nostru. Viceprimarul Cosmin Tabără spune că lucrurile nu mai trebuie tergiversate, fiind nevoie de stabilirea unor modalități concrete de finalizare a acestui demers:

”După luni de zile în care mulți colegi din USR au avut alte viziuni, în ședința CL de marți, 30 august, toată lumea a căzut de acord că acea parcare trebuie făcută și că nu există piedici. Acum este momentul ca lucrurile să fie asumate și printr-o decizie favorabilă proiectului.

CITEȘTE ȘI: Alin Nica: ”Dl Fritz are senzația că cetățenii au uitat că au înghețat de frig în apartamente și în spitale, în plină pandemie”

Pentru rezolvarea acestei probleme și pentru a face pași concreți pentru acest proiect, așa cum am spus și la plenul de marți, trebuie să nu mai tergiversăm lucrurile și să stabilim exact modalitatea prin care să finalizăm acest demers.

Astfel, i-am convocat, în calitate de președinte al Comisiei de analiză bunuri imobile – proprietate publică a municipiului Timișoara, pe toți membrii comisiei din cadrul Primăriei pentru ziua de marți, 6 august.

În urma acestei ședințe, trebuie să generăm soluția finală care să ducă la un proiect de HCL, urmând ca apoi să se realizeze documentația și obiectivul atât de important pentru toți. Din cadrul primăriei, din comisie fac parte: Mihai Boncea, Cristian Josan, Alin Stoica, Matei Creiveanu – city manager, Gabriel Almăjan – arhitect-șef, consilierii locali Paula Romocean, Răzvan Negrișanu, Simion Moșiu, Viorel Dumitrașcu- secretar, și cu mine, în calitate de președinte.

Vremea disputelor a trecut, e timpul ca lucrurile să devină concrete!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Întregul oraș are nevoie de parcarea din centru, așa că toți trebuie să ne asumăm decizia concretizării proiectului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *