Vicepremierul Kelemen Hunor: nu se ia în calcul introducerea certificatului verde la biserică

Kelemen Hunor: Urmează poate cea mai grea iarnă din ultimii 60 de ani pentru Europa. „Preţul îl vom plăti cu toţii”

Autoritățile nu iau în calcul introducerea certificatului verde pentru a putea merge la biserică, a declarat joi vicepremierul Kelemen Hunor, care a apreciat că vaccinarea este necesară pentru personalul care vine în contact cu cetățenii sau cu copii.

Kelemen Hunor a precizat că există încă discuții în coaliție în privința certificatului și nu a oferit detalii suplimentare.

„În ceea ce priveşte bisericile, nu există intenţia de a introduce certificatul verde, nici la farmacie, nici la alimentară”, a declarat vicepremierul la Antena 3.

Kelemen Hunor crede că documentul este necesar în zonele publice, la fel și vaccinarea, dar nu a agreat ideea obligativității vaccinării.

CITEȘTE ȘI: Textul prin care componenții trupei Phoenix sunt numiți boschetari e ”liberă exprimare”, spun reprezentanții proiectului

”În acele zone unde în fiecare zi personalul se întâlneşte cu mulţi cetăţeni, copii, da, sunt de acord, dar important este să aduci argumente, că vaccinul nu te omoară, vaccinul te salvează”, conform Mediafax.

Foto: Antena3


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.