Vicepremierul Kelemen Hunor: nu se ia în calcul introducerea certificatului verde la biserică

Ultimele discuții pe certificatul COVID: UDMR nu este de acord cu testarea gratuită

Autoritățile nu iau în calcul introducerea certificatului verde pentru a putea merge la biserică, a declarat joi vicepremierul Kelemen Hunor, care a apreciat că vaccinarea este necesară pentru personalul care vine în contact cu cetățenii sau cu copii.

Kelemen Hunor a precizat că există încă discuții în coaliție în privința certificatului și nu a oferit detalii suplimentare.

„În ceea ce priveşte bisericile, nu există intenţia de a introduce certificatul verde, nici la farmacie, nici la alimentară”, a declarat vicepremierul la Antena 3.

Kelemen Hunor crede că documentul este necesar în zonele publice, la fel și vaccinarea, dar nu a agreat ideea obligativității vaccinării.

CITEȘTE ȘI: Textul prin care componenții trupei Phoenix sunt numiți boschetari e ”liberă exprimare”, spun reprezentanții proiectului

”În acele zone unde în fiecare zi personalul se întâlneşte cu mulţi cetăţeni, copii, da, sunt de acord, dar important este să aduci argumente, că vaccinul nu te omoară, vaccinul te salvează”, conform Mediafax.

Foto: Antena3


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.