Veşti bune pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara: transport public cu traseu prin toate satele

Veşti bune pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara: în curând, aceştia vor putea circula spre Timişoara şi retur cu autobuze aparţinând Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT), în acelaşi condiţii ca la transportul public din Timişoara.

Se întâmplă la Orţişoara. Contractul cu Asociaţia Metropolitană de Transport a fost deja semnat, în prezent efectuându-se curse de probă, pentru a se putea decide numărul autobuzelor şi orarul acestora.

Traseul acestora va include toate localităţile comunei, respectiv Orţişoara, Seceani, Călacea şi Corneşti.

După cum a declarat Aleodor Sobolu, primarul comunei Orţişoara, elevii, pensionarii şi persoanele cu handicap vor beneficia de gratuitate, iar pentru celelalte categorii de persoane se pot încheia şi abonamente de călătorie.

10 Comments
Sorin 30/01/2020
sa va ganditi si pt Remetea Mare care e la 9 km de TM.
Anonim 30/01/2020
Bravo voua ,Ganditiva si pentru Sacalaz la doar 9 km di Timisoara ..avem copi la scoala in Timisoara ,si e greu pentru uni care nu au masini si asteapta ore la ocazie ,Avem si o primaria care nu s-a trezit inca din somn adenc ani de zile ,vrem si noi o schimbare !
Anonim 29/01/2020
De la cornesti la timisoara sunt 20 de km..felicitari celor care au avvut initiativa..era necesar pt cei care merg la scoli si la serviciu.Raspuns pt doamna care a zis cu casele la dracu in praznic..scumpo nu toti au 100 de euro sa dea pe mp de teren
Ristea Cristina 29/01/2020
Bună idee dar ganditi-vă dragi primari și la alte trasee deoarece copiii noștri vor meargă în siguranță la școlile din oraș nu să fie bătaia de joc a unor bădărani care îi iau la ocazie .Ajutați si acești copii care vor să facă ceva cu viața lor.
Anonim 28/01/2020
Bv se poate la 30 de km de timisoara si la ce 18 de care ne departe de timisoara nu se poate bv alesilor 👍👍👍👍👍
Kati ilie 28/01/2020
Sa fie de bun augur! Spor la treaba stpt! Va rugam ganditi-va si la bucovat (prelungire de la mosnita veche!)