Veşti bune pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara: transport public cu traseu prin toate satele

Veşti bune pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara: în curând, aceştia vor putea circula spre Timişoara şi retur cu autobuze aparţinând Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT), în acelaşi condiţii ca la transportul public din Timişoara.

Se întâmplă la Orţişoara. Contractul cu Asociaţia Metropolitană de Transport a fost deja semnat, în prezent efectuându-se curse de probă, pentru a se putea decide numărul autobuzelor şi orarul acestora.

Traseul acestora va include toate localităţile comunei, respectiv Orţişoara, Seceani, Călacea şi Corneşti.

După cum a declarat Aleodor Sobolu, primarul comunei Orţişoara, elevii, pensionarii şi persoanele cu handicap vor beneficia de gratuitate, iar pentru celelalte categorii de persoane se pot încheia şi abonamente de călătorie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Veşti bune pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara: transport public cu traseu prin toate satele

    1. Mi se pare de prost gust. Cand iei casa la dracu in praznic in alte tari iti asumi. Nu vin autobuzele la nspee mii de km, ai autobahn si circuli

  1. Bună idee dar ganditi-vă dragi primari și la alte trasee deoarece copiii noștri vor meargă în siguranță la școlile din oraș nu să fie bătaia de joc a unor bădărani care îi iau la ocazie .Ajutați si acești copii care vor să facă ceva cu viața lor.

  2. De la cornesti la timisoara sunt 20 de km..felicitari celor care au avvut initiativa..era necesar pt cei care merg la scoli si la serviciu.Raspuns pt doamna care a zis cu casele la dracu in praznic..scumpo nu toti au 100 de euro sa dea pe mp de teren

  3. Bravo voua ,Ganditiva si pentru Sacalaz la doar 9 km di Timisoara ..avem copi la scoala in Timisoara ,si e greu pentru uni care nu au masini si asteapta ore la ocazie ,Avem si o primaria care nu s-a trezit inca din somn adenc ani de zile ,vrem si noi o schimbare !

Lasă un răspuns