Palatul Dicasterial din Timişoara a tras obloanele. Activitatea la Judecătorie, Tribunal şi Curtea de Apel este blocată

Potrivit unei informări primite de la reprezentanţii grefierilor din Palatul Dicasterial din Timişoara, de marţi, 28 ianuarie 2020, grefierii şi întreg personalul auxiliar din cadrul instantelor de judecată din Timişoara (Judecatorie, Tribunal şi Curtea de Apel) au decis sa întrerupa total activitatea la serviciile de grefă, arhivă şi registratură.

Motivul îl reprezintă intenţia eliminării de către Guvernul Orban a pensiilor de serviciu oferite acestora.

Prin urmare, cetăţenii / justiţiabilii, avocaţii, consilierii juridici, etc. sunt rugaţi să transmită documentele doar prin poştă, poştă electronică sau fax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Palatul Dicasterial din Timişoara a tras obloanele. Activitatea la Judecătorie, Tribunal şi Curtea de Apel este blocată

  1. Asfel,Palatul Dicasterial,ar putea deveni „Muzeul Democratiei Originale”,iar chiriasii vremelnic aciuiti inel sa fie transferati pe baza de concurs,la Bruxells/ CEDO!

  2. Se anunță ca de miine intra in greva generala si se intrerupe total activitatea in ,, fabrici si uzine ,, , operatorii , adica muncitorii care lucrează în trei sau patru schimburi declara prin liderii de sindicat ca daca nu se pensioneaza la 40 de ani și daca nu primesc pensie specială nu mai pornesc activitatea , urmează si cei din domeniul agricol , si alte categorii , se doreste ca din anul 20 20 , toti ,, oamenii muncii ,, din Romania sa fie beneficiari de pensii speciale si sa iasa la pensie de la cel mult 40 de ani , cu posibilitatea de a se angaja imediat în sistemul bugetar , cu cumulul pensiei cu salariul , vom deveni prima națiune a lumii care va avea absolut toți cetățeni din categoria ,, specialilor ,, , multumim din inima partidului .

Lasă un răspuns