Veste uriaşă pentru şoferi: Coșmarul de la Coșevița, aproape de final

Veste uriaşă pentru şoferi: Coșmarul de la Coșevița, aproape de final

Au mai rămas doar câteva zile până la ridicarea restricțiilor instituite pe DN 68A Margina – Holdea, termenul fiind 10 iulie. După cum au anunțat drumarii timișeni, zilele trecute, s-au închis toate sectoarele cu piatră spartă și a fost așternut primul strat de asfalt pe ultimul sector atacat din zona Coșava – Coșevița.

Așternerea celor două straturi de asfalt suplimentare s-a făcut în wekend. Riscul de creare a ambuteiajelor există în continuare, utilajele vor fi pe drum, iar lucrările vor fi semnalizate cu piloți de circulație. Șoferilor li se recomandă să evite zona cu lucrări, folosin rutele ocolitoare. Odată finalizate lucrările la partea carosabilă, pe parcursul săptămânii în curs va continua aplicarea de marcaje rutiere, completările de acostamente și alte lucrări de estetică rutieră.

Prezent duminică la Timișoara, ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că lucrările de pe DN 68, Coșava – Coșevița – șosea descrisă chiar de le drept „o rușine națională” – se vor finaliza la timp, adică din 11 iulie se va putea circula pe acolo fără probleme.

„Vom avea un drum decent. Nu vom avea încă autostrada, care este soluția definitivă, dar și acolo am făcut pași importanți înainte. Am deblocat acel proiect care era suspendat de luni de zile, s-au depus candidaturile la licitația pentru sectorul de nouă kilometri Lugoj – Deva lotul 2”, a spus Drulă, referindu-se la porțiunea lipsă din autostradă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns