VESTE URIAȘĂ pentru pensionarii din România: OUG este adoptată, intră în vigoare în câteva zile

Ministrul interimar al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a ținut să dea asigurări tuturor pensionarilor că OUG prin care crește punctul de pensie la 1000 de lei va intra în vigoare de la data de 1 iulie.

„De la 1 iulie trebuie să se primească deja bani pentru majorarea punctului de pensie la 1.000 de lei. Vreau să le spun tuturor pensionarilor să nu își facă nicio grijă pentru că această Ordonanță este adoptată înainte de luna martie, adică înainte de adoptarea bugetului României și banii sunt prevăzuți în buget. OUG este adoptată și nu se mai poate întâmpla nimic”, a spus ministrul interimar al Muncii, la România Tv.

Întrebată dacă noul Guvern va face schimbări la Legea pensiilor, Olguța Vasilescu a răspuns: „Stați să fie învestit noul Guvern”.

„Va trebui să avem un nou program de guvernare aprobat de Parlamentul României pentru că este vorba de un alt Guvern, dar fără îndoială că vor fi respectate punctele cheie cu care noi am candidat în campania electorală”, a spus ministrul interimar al Muncii.

0 Comments

No Comment.