Veste minunată: cei doi copii dați dispăruți în vestul țării au fost găsiți de un șofer. Sunt bine

Noaptea trecută forțe impresionante au fost mobilizate pentru găsirea a doi copii, frate și soră, unul de cinci și altul de șase ani, care au plecat de acasă, dintr-o localitate din județul Caraș-Severin, și nu s-au mai întors.

CITEȘTE ȘI: Valeriu Gheorghiţă îi provoacă pe Lucian Mîndruţă, Andreea Esca, Mihai Bobonete şi Văru Sandel: „Ce conţine pentru voi vaccinul?”

Imediat după sesizare, la fața locului au fost direcționați peste 50 de polițiști, cu mijloacele tehnice din dotare și câini de serviciu, jandarmi, pompieri, o echipă salvamont, pădurari și localnici, care au demarat activitățile de căutare în localitatea Globurău, în localitățile învecinate, în împrejurimi și în pădurile din zonă.

 

Ulterior, au fost mobilizate și dirijate forțe suplimentare, la această oră fiind angrenate în activitățile de căutare peste 100 de forțe, dintre care 75 de polițiști, 9 jandarmi, 8 pompieri, 2 lucrători salvamont, pădurari, voluntari, membri ai familiei și 2 câini de urmă aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

De asemenea, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviație, care a dirijat în zonă un elicopter cu cameră de termoviziune.

 

Până la urmă, cei doi micuți au fost zăriți de un șofer pe marginea drumului DN 6, în apropiere de Plugova. Omul a sunat la 112 și imediat polițiștii au ajuns la fața locului și i-au preluat. Copii au fost găsiți la o distanță de aproximativ 8 kilometri de casa lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns