Valeriu Gheorghiţă îi provoacă pe Lucian Mîndruţă, Andreea Esca, Mihai Bobonete şi Văru Sandel: „Ce conţine pentru voi vaccinul?”

Scenariul lui Gheorghiță: Peste 1.500 de cazuri noi de COVID-19 pe zi în septembrie

Preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, i-a provocat, joi, pe Lucian Mîndruţă, Andreea Esca, Mihai Bobonete  şi Văru Sandel în cadrul campaniei de informare privind imunizarea.

CITEȘTE ȘI: Măsuri pentru atenuarea crizei din sectorul viei și vinului

Provocarea a fost lansată la o conferinţă de presă susţinută de Valeriu Gheorghiţă şi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, care a avut ca prim subiect lansarea unor spoturi de informare privind campania de vaccinare anti-COVID.

„Primul subiect este legat de campania de comunicare care este lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF. Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai campaniei naţionale de vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video, prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie şi, de asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu şi a adresat, la rândul său, o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Valeriu Gheorghiţă îi provoacă pe Lucian Mîndruţă, Andreea Esca, Mihai Bobonete şi Văru Sandel: „Ce conţine pentru voi vaccinul?”

  1. E foarte bine. Sa ajuns să fie apelați niște neicanimeni sa convingă populația României să accepte vaccinul. TRIST 

Lasă un răspuns