VESTE MARE pentru TOŢI ŞOFERII din vestul ţării!

Autostrada Lugoj Deva 1

Cele mai mari progrese în construcţia de autostrăzi se înregistrează după primele șase luni din 2016 pe lotul 3 Lugoj-Deva, potrivit datelor actualizate de pe site-ul CNADNR.

Lotul 3 Lugoj-Deva este porţiunea de autostradă unde lucrările au avansat cel mai mult de la începutul anului în puncte procentuale, respectiv de la circa 37% pană la 55%. Contractul în valoare de 580 milioane de lei pentru acest lot lung de 21 de kilometri a fost atribuit în 2013 Asocierii Teloxim Con – COMSA – Aldesa Construcciones – Arcad. Termenul de finalizare a lucrărilor era 27 mai 2016, însă a fost depășit din cauza unor probleme cu Autorizaţia de Construire (AC) și Acordul de Mediu (AM).

Un post de radio cu unde false a fost „scos din priză”

Si pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva gradul de execuţie a crescut cu circa 5 puncte procentuale de la începutul anului, respectiv la peste 42%. Contractul în valoare de 562 milioane de lei pentru acest lot lung de 28 de kilometri a fost atribuit în 2013 Asocierii Salini Impregilo SpA si Secol. Si aici termenul de finalizare a lucrărilor a fost depășit din cauza unor probleme cu AC și AM.

Un loc din Timişoara căruia i s-a dus vestea în tot oraşul

Un avans mai mic de 3 puncte procentuale a fost consemnat pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, unde gradul de execuţie a ajuns în iulie la 47%. Contractul de aproape 420 milioane de lei pentru acest lot lung de 22 de kilometri a fost atribuit în 2013 Asocierii Tehnostrade-Spedition UMB. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost depășit și în cazul acestui lot, unde pe lângă probleme cu autorizaţiile de construcţie şi de mediu, mai sunt de rezolvat chestiuni legate de exproprieri și de relocarea unor linii de înaltă tensiune.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “VESTE MARE pentru TOŢI ŞOFERII din vestul ţării!

  1. cum adica „care e vestea buna”? simplu: vestea buna este ca avem o veste..atat..vestitorii primaverii…sau a al autostrazii….ce mai conteaza cativa ani in plus….macar avem o veste daca tot nu avem o autostrada…decat nimica, mai bine macar o veste…si vorba aia..cel care a scris despre vestea asta nemaipomenita, mai primeste cateva puncte la leafa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.