Veste mare pentru locuitorii unei comune din Timiş! Vor avea gaz metan

remetea mare 6

Într-o comună din Timiş se află în plină desfășurare lucrările de introducere a rețelei de alimentare cu gaze naturale. Se întâmplă la Remetea Mare, unde, conform viceprimarului Vasile Adrian Boșoschi, s-au postat deja trei-patru kilometri de conductă, investiția începând atât dinspre localitatea de reședință a comunei, cât și dinspre satul aparținător Ianova.

vasile bososchi

După finalizarea aducțiunii de la magistrala de la Izvin, se va trece la montarea conductelor pe străzile celor două sate beneficiare ale acestei investiții, care va contribui la creșterea confortului și calității vieții locuitorilor.

În acest an, urmează să fie executate lucrări pe circa 80 la sută din lungimea totală a rețelei de alimentare cu gaze naturale, de 20 de kilometri. În final, va exista rețea de alimentare cu gaze pe fiecare stradă din cele două localități, la aceasta putându-se, ulterior, branșa orice gospodărie, costul racordării fiind suportat de către consumatori.

Oficialul local a declarat că primele branșamente ale gospodăriilor vor putea începe în această toamnă. Investiția este finanțată în parteneriat, cu participare egală, între furnizorul regional Gaz Vest și primăria comunei Remetea Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *