Sportivi de elită din ciclismul mondial se vor întrece în acest weekend lângă Timișoara

ciclism 2

A patra ediție a Herneacova XCO se va desfășura în perioada 17-18 august 2019 în pădurea de pe Domeniul Herneacova, din județul Timiș.

Pentru prima dată în România, la startul Competiției din clasa C1 a disciplinei Cross Country Olimpic se vor alinia sportivi și echipe naționale din elita mondială a acestei discipline. Cicliști precum Ilias Periklis, campion mondial în 2012, Sessler Guy, campionul național al Israelului, Kozlovskyy Volodymyr, campionul național al Ucrainei, Kurkcu Esra, campioana națională a Turciei și „naționalele” din Cehia, Grecia, Israel, Slovacia, Turcia, Ucraina, Ungaria, se vor întrece alături cei mai buni români pentru a acumula punctajul necesar calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Astfel, spectatorii sunt așteptați sâmbătă, 17 august a.c., de la ora 15.00 pentru o experiență unică în țara noastră.

Duminică, 18 august, de la ora 9:30 pe același traseu special amenajat și deosebit de spectaculos se va desfășura etapa a patra din Cupa Națională a României la copii, la Cross Country Olimpic în cadrul căreia vor concura cei mai buni sportivi români cu vârste cuprinse între 5-14 ani.

Evenimentul este organizat de ACS Velocitas cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, al Federației Române de Ciclism, al San Marco Edil Colore și al Domeniului Herneacova.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns