Verdict privind o grădiniță controversată din Timiș

Verdict privind o grădiniță controversată din Timiș

Extinderea grădiniței de la Șag a stârnit multe controverse în timpul mandatului administrației din 2016-2020. În ciuda faptului că s-ar fi alocat sume consistente de la guvern, mai exact 350.000 de euro, opoziția a reușit să blocheze proiectul, care nu întrunea voturile necesare.

Lucrurile par să se schimbe odată cu învestirea noului consiliu. Astfel, la prima ședință a forului aleșilor din Șag, cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost extinderea grădiniței și, deși au fost voturi împotriva proiectului, opțiunile în favoarea extinderii grădiniței au fost decisive.

CITEȘTE ȘI: Mii de credincioşi sârbi au ignorat pandemia și au venit la catafalcul patriarhului Irineu

”Voturile pentru extinderea grădiniței au fost majoritare. Prin urmare, proiectul a fost aprobat. Vom face diligențele necesare pentru a informa guvernul și vom începe procedurile legale astfel încât această investiție să devină realitate”, a declarat Flavius Roșu, primarul comunei Șag.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Verdict privind o grădiniță controversată din Timiș

  1. De ce nu spuneți realitatea .Proiectul este greșit și mai necesita încă 150000 euro din bugetul local iar capacitatea scade de la 103 locuri în prezent la 74 după renovare.Cu 500000. Euro construiești o grădiniță pentru 200 de copii.
    Aceasta renovare este pur ambiția unui om care nu cunoaște valoarea banilor și nici ce condiții trebuie sa aibă un copil pentru a se dezvolta sănătos.
    Primar PSD dornic sa se afirme pe spatele oamenilor sarmani.

Lasă un răspuns