Sprijin financiar pentru artiștii afectați de pandemie. Există o condiție

mihaita ardeleanu 2

Industria muzicală a fost una dintre cele mai afectate de efectele crizei epidemiologice. Evenimentele au fost suspendate și, automat, soliștii, instrumentiștii și toți cei care activează în acest domeniu au primit o lovitură cruntă, veniturile fiindu-le afectate în mod serios. Mulți dintre ei au făcut apel la autorități pentru a primi ajutor și iată că eforturile le-au fost răsplătite.

Artiștii care au contracte cu casele de discuri și au putut dovedi, astfel, că fac parte din această breaslă, au primit un ajutor financiar care să-i ajute să depășească mai ușor această perioadă de interdicții. Concret, fiecare a primit suma de 4.000 de lei, condiția fiind aceea de a avea contract cu o casă de discuri.

CITEȘTE ȘI: Trucul cu bicarbonat de sodiu pentru hainele pătate de transpirație. Este mai simplu decât credeai și nu te costă aproape nimic

”Este un ajutor mai mult decât binevenit și ne bucurăm de deschiderea și înțelegerea de care au dat dovadă autoritățile, pentru că situația devenise alarmantă. E foarte bine că se reglementează, astfel, și situația celor care activează incorect pe piața muzicală și sunt convins că se va face ordine și în privința drepturilor de autor, pentru că problema este în lucru la nivel european”, a declarat Mihăiță Ardeleanu, directorul unei case de discuri din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *