Vatmanii și șoferii RATT vor „vizita” primăria

Exasperați de întârzierea repetată în virarea salariilor, o parte din vatmanii și șoferii angajați la RATT se află la un pas de a opri lucrul.

Reprezentanții Sindicatului Independent „Armonia” susțin că, deocamdată, vor depune un pachet de revendicări la Primăria Municipiului Timișoara și, în acest sens, ei fac un apel la solidaritate, încercând să îi convingă și pe membrii celuilalt sindicat din RATT, Sindicatul Transportatorilor Timișoara, să se ralieze demersului lui.

Cei de la „Armonia” au lipit afișe în spațiile RATT, în depou și în incinta clădirii societății din Piața Traian, dar au avut surpriza să constate că aceste afișe au fost rupte… Redăm aici apelul la solidaritate al sindicaliștilor din „Armonia”:

„Sindicatul Independent Armonia din RATT va depune luni, 22.01.2018, ora 11, un pachet de revendicări la primărie și invităm pe toți cei care vă doriți banii să veniți alături de noi. Ținuta obligatorie: pufoaicele RATT și disciplină”.

Se anunță un început de săptămână interesant la sediul Primăriei Timișoara…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Vatmanii și șoferii RATT vor „vizita” primăria

  1. CE !RUSINE, lipsa totala de respect a primarului fara de toata Timisoara,le ride-n fata.Ai, primit salariul tau?R. U. S I N E. cu R de de la Robu ?????

  2. Celălalt articol ,din alte ziare cred că e menit să ne discrediteze ,să ne deruteze , nu are nimic concret în el .

Lasă un răspuns