Mână liberă pentru liberalii timişeni la împărţirea banilor

bitea 1

Liberalii timişeni au convenit ca sumele care revin de la consiliul judeţean unităţilor administrativ-teritoriale cu edili PNL să fie împărţite după criterii stabilite în cadrul partidului.

Nicolae Bitea (foto), liderul grupului consilierilor judeţeni ai PNL Timiş, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că liberalii au primit 33 la sută din totalul sumei de 55 de milioane de lei alocată la capitolul de dezvoltare şi tot 33 la sută din suma de 1,65 milioane lei rezervată drumurilor comunale.

Cea mai mică sumă pe care o va primi o primărie condusă de edili liberali este de 486.000 lei, iar banii pentru drumuri s-au repartizat în funcţie de lungimea reţelelor arterelor. Bitea spune că în 2017 s-a înregistrat un excedent bugetar de 229 milioane de lei, bani care nu ar mai trebui să mai rămână neutilizaţi şi în 2018.

În acest sens, au existat discuţii cu preşedintele Călin Dobra pentru realizarea unor parteneriate şi proiecte care să poată fi realizate în 2018, liderul opoziţiei judeţene fiind destul de încrezător: „În mod sigur, mă voi implica pentru punerea în aplicare a acestora”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mână liberă pentru liberalii timişeni la împărţirea banilor

Lasă un răspuns