Vânzătoare lovită cu pumnul și strânsă de gât de un client cu nervii la pământ. Video

bataie magazin arad

Vânzătoarea unui magazin alimentar din Arad a fost lovită violent, cu pumnul în faţă, de către un client. Totul a început de la o banală… îngheţată.

Totul a degenerat din cauza faptului că bărbatul a renunţat să mai cumpere o caserolă de îngheţată şi a aruncat-o pe vitrina frigiderului. Supărată de atitudinea clientului, tânăra vânzătoare l-a apostrofat pe client, iar de aici până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.

CITEȘTE ȘI. Antrenorul lui Poli regretă că n-a ascultat de Robu

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului descriu cel mai bine incidentul: pe filmare se poate vedea cum, la început, un bărbat aruncă o caserolă de îngheţată înapoi, de pe tejghea pe vitrina frigorifică, spunând, conform victimei, că este prea scumpă.

CITEȘTE ȘI: Bunică ucisă de nepotul de 9 ani. Anchetatorii au fost şocaţi când au aflat ce l-a scos pe copil din minţi

În filmare se vede foarte clar și cum tânăra vânzătoare îl provoacă pe bărbat, ieșind după acesta de două ori.

De la vorbe, la pumni

Apoi, între cei doi are loc un schimb de replici prelungit și, tocmai când bărbatul vrea să renunțe și să plece, vânzătoarea lovește coșurile de cumpărături și le aruncă spre client.

CITEȘTE ȘI: Furt în 30 de secunde! Paguba: 1.600 de euro. Toată operațiunea a fost filmată…

Înfuriat la culme, bărbatul își pierde cumpătul, dă cu piciorul în coșuri, apoi o lovește pe femeie cu pumnul în plină figură și chiar o strânge de gât.

Culmea, în loc să caute să se salveze, tânăra se repede asupra lui, îl trage pe agresor de tricou și chiar încearcă să riposteze, urmărindu-l până afară.

În concediu medical

În cele din urmă, vânzătoarea a chemat poliția și a depus plângere împotriva agresorului. Tânăra vânzătoare și-a luat, între timp, concediu medical, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Vânzătoare lovită cu pumnul și strânsă de gât de un client cu nervii la pământ. Video

  1. Ce pot intelege unii ziaristi :…barbatul arunca o caserola de inghetata de pe tejghea pe vitrina frigorifica.
    Care tejghea desteptilor?! Caserola era pe banda de la casa de marcat care intamplator nu este o tejghea. Mai cititi in dictionarul limbii romana ce este o tejghea

Lasă un răspuns