Antrenorul lui Poli regretă că n-a ascultat de Robu

Cosmin Tabără: „Nicolae Robu și-a dat încă un GOL eventualei credibilități publice”

Poli Timişoara este cu un picior şi jumătate în Liga a II-a şi doar o minune o mai poate salva de la retrogradare.

Cum aceasta este greu de produs, se caută explicaţii şi vinovaţi pentru dezastrul la care s-a ajuns. O justificare uluitoare a adus-o chiar antrenorul Rică Neaga, care, aflat într-un cerc de prieteni, a spus că regretă faptul că nu a ascultat sfaturile primarului Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: Dosar penal pentru o femeie care a distrus mașina unui polițist din Timiș

Concret, în urmă cu câteva zle, edilul-şef l-a sunat pe antrenorul alb-violeţilor, pentru a avea o întâlnire.

Rică Neaga a venit cu sufletul la gură, sperând că e vorba de bani pentru echipă sau de o strategie care să asigure rămânerea în primul eşalon.

CITEȘTE ȘI: Vânzătoare lovită cu pumnul și strânsă de gât de un client cu nervii la pământ. Video

Dezamăgirea sa a fost foarte mare în momentul în care Robu i-a spus pentru ce l-a chemat: ca să-i arate filmuleţul în care primarul Timişoarei a înscris zece goluri într-un meci, considerat drept exemplu motivaţional pentru jucătorii lui Poli în meciul cu Dinamo! Neaga nu a luat în serios execuţiile magistrale ale lui Robu, iar rezultatul s-a văzut: Poli a pierdut cu 3-1 şi e ca şi retrogradată.

CITEȘTE ȘI: Furt în 30 de secunde! Paguba: 1.600 de euro. Toată operațiunea a fost filmată…

Antrenorul alb-violeţilor pare să regrete (deşi e cam târziu) că nu a ascultat sfaturile lui Robu, însă are o explicaţie care îl exonerează, oarecum, de acest dezinteres.

Concret, Rică spunea că a fost la un meci în care a evoluat şi Robu şi a rămas foarte marcat de faza petrecută în momentul executării unui penalty de către primarul Timişoarei.

CITEȘTE ȘI: Bunică ucisă de nepotul de 9 ani. Anchetatorii au fost şocaţi când au aflat ce l-a scos pe copil din minţi

Robu a şutat cu sete, portarul Ionuţ Nasleu nu a avut nici o şansă, însă lovitura de pedeapsă s-a repetat dintr-un motiv halucinant: şoferul Vasile, cel care filma execuţia, nu a putut imortaliza momentul!

Lui Neaga i s-a părut neserioasă o asemenea abordare şi, drept urmare, nu a mai onorat invitaţiile la meciurile primarului.

Acum, însă, regretă că nu a ascultat sfaturile lui Robu şi a rămas blocat cu un singur gând: ce bine ar fi dacă s-ar repeta şi meciul cu Dinamo, tot pentru că Vasile nu a putut filma golurile…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Antrenorul lui Poli regretă că n-a ascultat de Robu

  1. Rica,Rata, Ratisoara , cine te-a adus si pus sa antrenezi ,diferenta intre tine si nasu tau e ca unu e Mut…u si celalalt Surd ,ca antrenor ,amandoi o sa va luati talpasita din prima Liga. Popa cum a reusit performanta sa ramana in prima Liga in conditiile stiute ,tot fara bani .Asta e intrebarea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *