Vameş celebru din vestul ţării, reţinut de procurorii DNA. Palpitaţii pentru persoane influente din Timişoara şi Arad

Bărbat de 63 de ani, arestat pentru furt calificat, la Timișoara. A sustras echipamente de bucătărie profesionale

Un celebru vameș din vestul ţării, fost șef de tură la Punctul de Frontieră Nădlac în perioada de glorie a acestei meserii, de multă vreme om de afaceri, a fost reținut marţi seară de către procurorii DNA într-un dosar care dă fiori reci multor „personalități” din Arad și Timișoara.

Din primele informații, se pare că Doru Țica ar fi intervenit să influențeze sentințele ce vor fi date de judecătorii Tribunalului Arad și Curții de Apel Timișoara în dosarul celor 18 polițiști de frontieră șpăgari din vămile din vestul țării.

Doru Țica și-ar fi recunoscut faptele şi urma să realizeze influența prin avocați, foști magistrați, foști colegi cu judecătorii la care urma să ajungă dosarul, care astfel urma să fie „rezolvat” întru binele polițiștilor șpăgari. Aceeași polițiști de frontieră care, după sentința de la Tribunalul Arad, din 19 aprilie, atunci când magistrații au anulat toate probele, au desfăcut sticlele de șampanie, scrie specialarad.ro.

Mai mult, se pare că există anumite discuții ambientale înregistrate în care se rostesc nume importante din mediul judiciar din Arad și Timișoara, în urma căror nu este exclusă detonarea unor adevărate bombe.

Dealtfel, în cadrul discuțiilor „reținute” de procurori, s-ar vorbi de soluții în dosare care au fost finalizate cu sentințe și altele în care finalul este foarte apropiat și în care sentințele sunt cunoscute dinainte…

În urmă cu câteva zile, Tribunalul Arad a dat un verdict prin care a desființat dosarul celor 18 polițiști de frontieră șpăgari reținuți la un moment dat de DNA.

Sursa: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns