Farmecul Timişoarei şi al minunatului ei primar

robu si sanda

Primarul Nicolae Robu a postat de Facebook cum va arăta, pe timp de noapte, Podul Jiul. Imaginile prezentate sunt destul de relevante pentru a evidenţia transformarea oraşului, în sensul bun al cuvântului, astfel încât timişorenii să aibă cu ce se mândri.

Nicolae Robu a anticipat reacţia acestora şi i-a invitat să dea „like” sau „share” celor cărora le place noul proiect. Demersul primarului are mulţi adepţi, evident încântaţi de amploarea investiţiei şi e suficient să ne gândim la numărul celor care l-au ales pe Robu preşedinte al PNL Timiş ca să avem o evidenţă a „like”-urilor.

Se spune chiar că lui Alin Popoviciu şi lui Ionuţ Nasleu li s-au tasat degetele de la atâtea „like”-uri şi „share”-uri, Sanda Greblă răspunde cu „like” când îi dă Robu „buna ziua”, iar lui Radu Ţoancă i s-a fixat o normă de „like”-uri echivalentă cu cea al PUZ-urilor promovate cât timp a fost consilier local.

Chiar şi celebrul şofer Vasile are un target de „like”-uri şi „share”-uri făcute la fiecare semafor inteligent al administraţiei Nicolae Robu. Ei bine, tocmai acest aspect a stârnit controverse în filială.

După ce s-a vehiculat că cei care au dat „like” la o postare a lui Alin Nica, adversarul lui Robu, au fost împiedicaţi să participe la alegerile din PNL, suflarea liberală a devenit foarte atentă la folosirea acestor aplicaţii electronice.

Mulţi se tem că nu vor fi consideraţi adevăraţi timişoreni dacă nu vor da „like” şi că vor fi ameninţaţi cu strigarea galeriei poliste „Cine nu sare, cine nu sare, ori nu-i cu Robu, ori e prost de moare”.

Dilema este uriaşă în acest caz, aproape mai mare decât prăpastia instalată în PNL Timiş după alegeri, care adună tot mai multe „share”-uri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *