Harababură într-un cartier al Timişoarei

timisoara 30

După cum bine se știe, situația locurilor de parcare din Timișoara nu este nici pe departe aproape de rezolvare. De când a preluat fotoliul de lider al urbei, Nicolae Robu a recurs la diferite soluții, cea mai ”populară” fiind demolarea garajelor construite înainte de Revoluție.

Cu toate acestea, o mulțime de terenuri virane de pe raza municipiului stau neamenajate, costurile pentru realizarea unor parcări în locurile respective fiind cu mult mai mici decât cele ale demolărilor. Evident, e nevoie de cineva în primărie care să gestioneze bine toate aceste lucruri.

În Calea Aradului, de exemplu, o zonă deficitară în privința numărului locului de parcări, pe strada Liege, există un teren viran folosit de localnici pentru a-și parca mașinile. Nu este întreținut, iar pe timp ploios gropile care s-au format de-a lungul timpului sunt pline cu apă, făcând astfel impracticabil perimetrul (foto sus).

În același timp, vizavi, la zece metri depărtare, autoritățile locale au creat o anomalie, înființând o stație de taximetre chiar perpendicular pe parcarea amplasată în spatele Pieței Verde.

parcare timisoara 3

Când se adună mai multe mașini de taxi, ceilalți șoferi nu mai au acces din și în parcarea respectivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *