Val de concedieri la stat. Ce li se pregătește bugetarilor

Guvernul are în plan restructurarea instituțiilor, așa că mai mulți angajați nu se vor mai regăsi în aparatul de stat. Premierul Cîțu a dat semnalul concedierilor în administrația locală, conform realitatea.net.

Florin Cîțu spune că toate companiile care sunt pe pierdere vor fi obligate să prezinte planuri concrete de restructurare pentru a mai primi bani de la stat.

CITEŞTE ŞI: Scenariu optimist al unui medic ATI: Când am putea scăpa de masca de protecție

„Memorandumul a fost votat. Așteptăm de la ministere. Acolo sunt mai multe lucruri, e vorba de identificarea companiilor cu probleme. Avem până pe 4 fabruarie”, a declarat Florin Cîțu.

Și Dan Barna a transmis un astfel de semnal public:

„Suntem în etapa aceasta de identificare şi de clarificare a atribuţiilor reale şi a celor formale pe mai multe tipuri de instituţii, tocmai pentru că o parte dintre ele tot s-au adăugat de-a lungul timpului: „Hai să mai creăm o instituţie ca să mai aibă şi X o sinecură în diversele academii de pseudo-oameni de ştiinţă” şi alte lucruri care nu sunt decât ventuze bugetare. Or, acolo sperăm să ajungem la o categorie pe care să putem să o restructurăm, pentru că nu au funcţionalitate reală”, a declarat Dan Barna, potrivit realitatea.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Val de concedieri la stat. Ce li se pregătește bugetarilor

  1. si cam care e problema daca le taie macaroana la adunatura de neamuri si curbe bagate prin toate institutiile bugetare? ai o problema cu asta robica?…esti si tu unul dintre ei?…atunci cam vin timpuri de kkreaza pentru tine…poate chiar de diaree…:)

  2. Foarte bine sa restructureze intregul aparat de stat central si local . Sunt multi taietori de frunze la caini pe bani foarte multi.. Mediul privat are nevoie de forta de munca sa plateasca taxe la stat..

Lasă un răspuns