Vaccinare exclusivă pentru personalul din învățământul timișean

vaccin 23

Dragobete vine cu un cadou pentru profesorii timișeni: începând de miercuri, vor deveni funcționale patru fluxuri de vaccinare în Timișoara. ”Pentru imunizarea exclusiv a cadrelor didactice din județul Timiș, din data de 24 februarie vor deveni funcționale patru fluxuri de vaccinare (trei fluxuri pentru AstraZeneca și unul pentru Pfizer), în cadrul Casei Tineretului, strada Arieș nr. 19. Acest lucru a fost posibil cu implicarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, a Primăriei Municipiului Timișoara, a Consiliului Județean Timiș și a mediului universitar Timiș”, au precizat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș.

CITEȘTE ȘI: Criza de plastic întârzie eliberarea buletinelor, la Timișoara. Oamenii nu au de ales și așteaptă după actul de identitate și 30 de zile

Centrul va funcționa pe o perioadă limitată de timp, până la imunizarea persoanelor angajate în învățământul timișean care au fost înscrise pe platforma națională de vaccinare, dar nu au fost încă programate. Centralizarea listei se va face prin inspectoratul școlar pe grupe de vârste.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns