Vaccinare direct la școală. Echipe mobile de vaccinare anti-COVID pornesc spre localitățile din Timiș

vaccin 28

Profesorii, elevii, și chiar rudele acestora, din județul Timiş, pot solicita să se vaccineze direct la şcoală, anunţă Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Începând de joi, medicii de la Spitalul Militar vor merge în unităţile de învăţământ pentru a imuniza persoanele eligibile: profesori, dar şi elevi de peste 16 ani.

CITEȘTE ȘI: Amazon cumpără celebrul studio MGM pentru 8,45 miliarde de dolari. De ce a oferit aproape dublu față de competitori (video)

 

“La propunerea Spitalului Clinic Militar, am intrat cu dânșii într-o campanie de vaccinare la nivelul județului. Echipe mobile sunt date pentru profesori, elevi peste 16 ani și membrii familiilor care vor să se vaccineze în unitățile de învățământ. Vom merge în acele unități de învățământ. Inspectoratul Școlar pune la dispoziție transportul echipei mobile de la Spitalul Militar. În măsura în care avem solicitări, vom merge către unitățile de învățământ, indiferent dacă sunt în mediul rural sau în afara Timișoarei”, spune inspectorul şcolar general, Marin Popescu.

Tot pentru profesori şi elevi există şi un flux special, la spitalul de campanie de pe stadionul CFR. Aceste categorii au prioritate, începând cu ora 12:00.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *