„Vă rog să îmi daţi voie să îmi fie ruşine cu acest oraş!…” (FOTO)

sofer nesimtit 1

După imaginile cu mostrele de parcare ale unor şoferi indolenţi publicate ieri pe site-ul nostru, sub titlurile „Mostră de NESIMŢIRE! Cum a putut parca proprietarul unui BMW în buricul Timişoarei” şi, respectiv, „Imagini care vă pot lăsa fără replică…”, astăzi am primit pe adresa [email protected] noi fotografii de la un timişorean revoltat.

 

Redăm integral textul care însoţeşte imaginile:

„Buna ziua,
Sunt un cetatean al Timisoarei si din cate stiu eu in zona Piata Sf Gheorghe s-au investit fonduri europene pentru reabilitare si reamenajare. Oare spatiul <verde> nou creat in aceasta zona este pentru parcarea masinilor in noroi? Oare chiar nu vede nimeni? E de necrezut; este zona centrala a orasului si ne mai visam capitala culturala a Europei? Cu noroi pana in genunchi in centrul orasului. Va rog sa imi dati voie sa imi fie rusine cu acest oras!…”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “„Vă rog să îmi daţi voie să îmi fie ruşine cu acest oraş!…” (FOTO)

  1. Din pacate esti doar un cetatean al Timisoarei si nu un TIMISOREAN. Iar daca chiar vrei sa iti fie rusine, de ce nu iti este de acest mizerabil sau de altii ca el ( sau poate chiar de tine ) ?

  2. Cei care parchează în zone amenajate (gen. Miresei, Profi Șagului, etc) le sunt ridicate mașinile de ”Îngerii galbeni” iar Robu spune că e legal.

  3. te cred si sunt de acord cu tine ….si ne miram ca e atita praf in oras ….dupa fiecare ploie te ingrozesti cu se murdareste masina de noroi…..si noroiul de pe drumurile orasului sunt cauzate de soferi indisciplinati care parcheaza pe spatiile verzi si de lucrarile care sau facut prin oras de catre o mare firma care vrea sa cableze tot orasul dar a lasat un noroi dupa lucrari si nimeni nu spune nimic pe tema asta.

  4. daca ar fi fost de MH sau CS ar fi bubuit aici de comentarii : „e fain la oras taranilor?” etc,… of of ce ne mai place atentia selectiva

Lasă un răspuns