UVT vine în sprijinul elevilor cu programe de pregătire în vederea susținerii examenului de Bacalaureat

În premieră pentru România, UVT găzduiește European Quality Assurance Forum 2022

Începând din 9 aprilie, Universitatea de Vest din Timișoara reia programul de pregătire a elevilor în vederea susținerii examenului de Bacalaureat.

Participarea este gratuită, programul adresându-se liceenilor din toata țara. Pregătirea se realizează online, în fiecare sâmbătă, la toate disciplinele pentru care se susțin probe scrise de examen.

CITEȘTE ȘI: O secretară pe stil nou a ajuns director adjunct peste piețele Timișoarei, deși nu știe nici titlurile legilor cu care lucrează

Activitățile didactice sunt concepute și susținute de cadre universitare.

Orarul modulelor este următorul: 9 – 10,30 – limba și literatura română; 10,45 – 12,15 – matematică (nivel M1 și M2) și istorie; 12,30 – 14 – biologie (biologie vegetală și animală și anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană), chimie organică și anorganică, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, argumentare și comunicare, psihologie, sociologie.

De asemenea, UVT va pune la dispoziția elevilor și o platformă cu materiale de pregătire și teste de antrenament elaborate de cadre didactice universitare, pentru fiecare probă scrisă a examenului de bacalaureat, care poate fi accesată pe link-ul https://www.uvt.ro/educatie/preuniversitar/pregatire-bacalaureat/. Înscrierea se realizează prin completarea unui formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1L0mMOjkV1St2y84FfHI3VPl3DGuHgCptwbJzqA6zEPoanQ/viewform.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *