Marcel Ciolacu îl apără pe Raed Arafat și nu e de acord cu planul lui Alexandru Rafila de a prelua SMURD

Noi vouchere sociale pentru români! Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a exclus ideea ca actualul sistem de urgență din România să treacă la Ministerul Sănătății și l-a elogiat pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, pentru modul în care a pus la punct acest sistem.

Întrebat joi seară, la Antena 3, de ce vrea ministrul Sănătăţii să distrugă Departamentul pentru Situaţii de urgenţă, Marcel Ciolacu a răspuns: „Doamne fereşte! Nu cred că-şi doreşte aşa ceva domnul Rafila şi cred că nu s-a exprimat corect”.

Ciolacu a elogiat activitatea şefului DSU, Raed Arafat. „Eu, este exclus să susţin aşa ceva, să distrugi ceva ce funcţionează. Cu bunele şi relele fiecăruia dintre noi, şi ale mele, şi ale domnului Rafila… Domnul Raed Arafat a avut o performanţă în ceea ce priveşte UPU şi sistemul de urgenţă.

CITEȘTE ȘI: UVT vine în sprijinul elevilor cu programe de pregătire în vederea susținerii examenului de Bacalaureat

E ceva ce performează, este eficient şi este datorită lui Raed Arafat. Haideţi să spunem adevărul! Omul care a reinventat UPU şi sistemul de urgenţă, SMURD-ul, este Raed Arafat. Să fim corecţi! Cum să strici aşa ceva?”, a arătat Ciolacu.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, joi, că recunoaşte public toate meritele şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, precizând că a făcut o treabă foarte bună în organizarea serviciilor medicale de urgenţă, dar a menţionat că acestea trebuie integrate la nivelul Ministerului Sănătăţii, conform greatnews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *