Utilaje noi pentru ISU și Serviciul de ambulanță

În parcarea Palatului Administrativ a avut loc predarea oficială către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș și către Serviciul Județean de Ambulanță Timiș a șase autospeciale și utilaje.

„Atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cât și Serviciul Județean de Ambulanță Timiș au nevoie de autospeciale pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții mai bune, mai eficiente.

Tocmai de aceea, Consiliul Județean Timiș a achiziționat recent, din bugetul propriu, patru autosanitare, dintre care două vor fi predate către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș și celelalte două către Serviciul Județean de Ambulanță Timiș. Tot astăzi am predat către ISU „Banat” și două utilaje noi, cumpărate de CJT la solicitarea acestei instituții, în urma unei proceduri de achiziție publică ”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Cele două utilaje care vor ajunge la Inspectoratul pentru Situații de Urgență sunt un autocamion cu cârlig – transport containere închise pentru materiale de intervenție și un utilaj remorcabil pentru încărcat saci cu nisip.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *