USR Timiş, tot mai aproape de PSD

Ceea ce părea de neimaginat la un moment dat începe să se întâmple: USR nu mai este atât de categorică atunci când vine vorba de PSD şi trece la atacuri virulente împotriva PNL.

CITEȘTE ȘI: Cele 44 de autobuze electrice ultramoderne sosesc în Timişoara

Pare incredibil, dar social-democraţii sunt văzuţi acum ca fiind „răul cel mic”, în comparaţie cu liberalii, percepuţi ca noii duşmani ai poporului, ceva mai periculos chiar şi decât „ciuma roşie”. În această direcţie a fost formulată şi declaraţia senatorului USR Timiş, Nicu Fălcoi, care a şters pe jos cu PNL, în timp ce pentru PSD a avut un ton mult mai blând: „Măcar cei din PSD mai puneau în discuţie deciziile pe care voiau să le ia, făceau o simulare de democraţie. Acum, la PNL, nici simulare nu mai este. Dacă dădea PSD cele 25 de ordonanţe de urgenţă, Rareş Bogdan ar fi luat foc şi eram toţi pe Casa Poporului. Le transmit celor din PNL că nu suntem la dispoziţia lor şi dacă vor continua aşa, fără să ne consulte măcar, o să fie rău”.

Pe Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, nu-l surpinde însă deloc această abordare. „USR Timiş nu a atacat PSD niciodată, eu nu am văzut vreodată vreo critică în această direcţie. În schimb, în PNL au dat tot timpul. Eu nu răspund, însă, la provocări şi nu atac USR tocmai din respectul faţă de electoratul USR, care şi-a pus speranţele în ceva nou, deşi nu putem vorbi de ceva nou”, a declarat Nicolae Robu. Schimbând registrul, USR Timiş îşi alege astăzi, în cadrul unei conferinţe, candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş.

S-au înscris în competiţie Cristian Alin Moş (preşedinte USR Timiş), Alexandru Cadar (vicepreşedinte USR Timişoara) şi Adrian Claudiu Marcu (lider sindical la Direcţia pentru Protecţia Copilului Timiş, fără funcţie în partid), preeşdintele Moş având cele mai mari şanse de a concura pentru cea mai mare funcţie din judeţ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns