Un corp de vis e posibil fără durere sau efort, ba chiar și cu reduceri tarifare!

Un corp de vis e posibil fără durere sau efort, ba chiar și cu reduceri tarifare!

Ştiai că nu-i deloc indicat să te repezi la un flirt cu femeia ce iese din clinica medicului Alin Georgescu? Poate fi chiar soacra ta! Ei bine, faptul că de la o primă şedinţă pierzi până la patru centimetri din circumferinţa taliei – fără durere sau efort – spune deja multe despre eficienţa procedurilor.

Clinica Universul Sănătății e practic unică în vestul ţării, deoarece dispune de cele mai performante tehnologii medicale de estetică şi remodelare corporală non-invazivă, procedurile utilizate remarcându-se prin rezultate uimitoare.

Clinica Universul Sănătății împlinește cinci ani de activitate în Timișoara, răstimp în care-a avut clienţi din tot Banatul şi nu numai. După cum ne dezvăluie doctorul Georgescu, aniversarea prilejuieşte cele mai generoase oferte tarifare din întreaga activitate a clinicii. Motivul?

Specialistul ne mărturiseşte că a luat decizia pentru a-şi răsplăti clienţii în această perioadă care debutează cu Ziua Îndrăgostiţilor, mai cuprinde Dragobetele, apoi 1 şi 8 Martie. Astfel, începând chiar de astăzi şi continuând până în 8 Martie inclusiv, Clinica oferă un număr limitat de CARDURI CADOU, cu reduceri tarifare de până la 60 la sută!

Servicii multiple, cu oferte spectaculoase

Vorbim despre toată gama de servicii de înfrumusețare, reîntinerire, slăbire, estetică și remodelare corporală pentru toate zonele corpului: tratament pentru îngrijirea tenului, prin hidratare, oxigenare, peeling, estomparea ridurilor, a petelor, îndepărtarea acneei şi cearcănelor; estetică și reîntinerire pentru față, gât, decolteu şi mâini; topirea țesutului adipos prin remodelarea brațelor, abdomenului, flancurilor şi coapselor; tratamentul celulitei; stretchingul pielii (tratament pentru pielea lăsată); estetizarea cicatricilor și vergeturilor; drenaj limfatic; fitness EMS.

„Toţi cei care doresc pot achiziționa acum, pentru ei sau pentru orice persoană dragă, de Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, sau cu alte prilejuri, unul din cele patru carduri aniversare CADOU”, precizează doctorul Alin Georgescu. Concret, clienţii săi pot beneficia, după preferinţe, de oricare dintre serviciile de infrumusețare, estetică şi remodelare, după cum urmează:

Cardul SILVER vine cu un cadou de 25 la sută pentru servicii care valorează în mod normal 1.000 de lei. Aşadar, cardul asigură prestaţiile respective la prețul special de 750 de lei (20 buc.).

Cardul GOLD presupune un cadou de 40 la sută pentru servicii în valoare de 3.000 de lei, care în această perioadă sunt asigurate pentru doar 1.800 de lei (20 buc).

Cardul PLATINUM se lasă cu un cadou de 50 la sută pentru servicii în valoare de 5.000 de lei, aşadar posesorul va plăti numai 2.500 de lei (20 buc).

Cardul VIP oferă cel mai substanţial dintre cadouri, adică 60 la sută, fiind disponibil pentru servicii în valoare de 10.000 de lei, pentru care prețul special este acum de doar 4.000 de lei (10 buc).

Detalii și informații suplimentare despre prestaţiile şi ofertele speciale practicate acum de Clinica Universul Sănătăţii le puteți obține sunând la numărul de telefon 0786.44.22.77.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns