Cele 44 de autobuze electrice ultramoderne sosesc în Timişoara

Timişorenii vor circula, în curând, cu 44 autobuze electrice, ultramoderne şi de mari dimensiuni. După mai multe aşteptări, iată că analiza tehnică este aproape încheiată şi în cel mult o lună vom avea rezultatul licitaţiei.

Nicolae Robu a declarat că transportul public a constituit una dintre principalele preocupări ale mandatului său şi a invocat, în acest sens, multitudinea de noi autobuze, troleibuze, tramvaie, microbuze şi trotinete achiziţionate.

„Cu siguranţă că nu mai există o altă perioadă în istoria societăţii de transport, fostă regie, în care să se fi realizat atâtea eforturi investiţionale. Acum , în mod sigur, suntem detaşat pe primul loc”, a declarat primarul Timişoarei.

Autobuzele electrice vor avea o capacitate de transport de minimum 130 de persoane, dintre care 44 vor fi pe scaune.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Cele 44 de autobuze electrice ultramoderne sosesc în Timişoara

  1. Noroc cu directorul Goia,n-are absolut nici un merit Robu ! Cum sa soseasca autobuzele,ca inca n-au fost licitate,contractate poate chiar fabricate. Robu minte de ingheata Bega si nu pot circula nici vaporetto!

  2. Minimum 130 de persoane, doar 44 pe scaune, asta daca stau oamenii ca sarmalele, iar maxim cat e 250? Asta daca stau si pe autobuz ca in india =))))))

  3. Un mincinos ordinar,8 ani de prapad si acum la final vin autobuzele,apare linia de metrou,vin tramvaiele,vin parcarile,stadionul,sala de sport, bazinele de inot,,gradinite, crese,scoli

  4. Clujul ie pe primul loc din păcate noii timișorenii suntem cam la margine cu Transportu în Comun. A fost neglijat din tote punctele de vedere asa ca au rămas doar hirburile, nu avem cu ce ne lauda. Sa investit doar în biciclete, vaporete, trotinetesi tranvaie care se stirica cind ție lumea mai draga, sa lăsăm laudele.

  5. Si , oare cum se numesc autobuzele ? (ottocar?) Atunci sint extra , fantastic de bune , din Turcia ! Dar noi romanii nu mai construim nimic ? Autobuzele si tramvaiele facute de noi au mers bine citeva decade , iar daca se iveau probleme erau intretinute de mecanicii nostri , nu trebuia sa ne faca mentenanta mai stiu eu cine …..

Lasă un răspuns