USR Timiș a depășit PSD și PNL

psd si pnl

PSD și PNL au fost surclasate de USR Timiș în ceea ce privește traseismul politic. Deși atât social-democrații, cât și liberalii, au racolat politicieni de la alte partide, USR Timiș le poate preda o adevărată lecție deschisă atunci când vorbim de înregimentarea unor politicieni care ”nu se mai regăsesc” în fostele formațiuni.

CITEȘTE ȘI: Lucrări la podețe pe șantierul centurii de sud a Timișoarei

Listele de candidați pentru funcțiile de primari vorbesc de la sine, relevându-ne dimensiunea traseismului din USR Timiș.

Iată numele unora dintre cei care candidează în aceste alegeri, în paranteză fiind trecute partidele pe unde au mai prestat ”oamenii noi” din politică:

Sânnicolau Mare – Ioan Miron (PDL); Banloc – Aurel Nicolin (PNL); Becicherecu Mic – Marius Viriciuc – (PSD); Belinț – Mircea Săvescu (M10); Criciova – Sebastian Waisz (PNL); Darova – Ivan Bejerea (PNL); Dudeștii Vechi– Ioan Mirciov (ALDE); Fârdea – Cornel Gusu (PNL); FibișLaurențiu Marian ( PNL); Lovrin – Viorica Matiș – (PNL); Ohaba Lungă – Eugen Peia (PSD și PNL); Orțișoara – Bianca Mascaru (PSD); Otelec – Gavrilă Titus – (PNL); Pădureni – Cosmin Blidariu (PNL); Peciu Nou – Bogdan Lungu (ALDE); Sânmihaiu Român – Cosmin Bulzan (PSD); Uivar – Dana Catlan Sintea (PNL); Variaș – Cosmin Herman (PSD).

Lista este și mai stufoasă în ceea ce privește numele consilierilor traseiști și ar trece chiar și alegerile dacă ar trebui să o parcurgem integral. O amintim doar pe Rodica Militaru, candidat la Consiliu Local Timișoara, fostă activistă PCR, care nu s-a mai regăsit nici ea în ideologia comunistă.

Așa că, domnilor de la PSD și PNL, luați notițe de la USR Timiș, pentru că aveți multe de învățat atunci când vine vorba de traseism politic! Asta e adevărata schimbare!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

19 thoughts on “USR Timiș a depășit PSD și PNL

  1. Deci toti cei care au mers naivi intr-un alt partid si au fost simpli membri sau au fost fortati de sefii lor de la lucru sa fie bagati intr-un partid sunt morti pentru USRPLUS? Nu au nicio valoare?

   Semantica asta conteaza. Bazele miscarii pot fi extraordinare, dar pentru ca sa fie schimbata fiecare strada, trebuie sa gasesti oameni perfecti si impecabili pe fiecare strada cu diplome la MIT si Harvard. Cam greu asta. In parlament sa ii aiba pe cei mai buni. La locale sa aiba oameni onesti, compententi si dornici sa invete.

   Iar restul stirii o sa fie dezmintita. Doresc oamenii schimbare sau le e ok mizeria de acum?

   1. Știi ceva dar nu le știi pe toate. Se acceptau cei veniți din alte partide („nu se mai regăseau”, mda, ce să zic) cu derogări peste derogări și cu condiția să NU candideze la funcții în partid și cu atât mai mult la funcții politice. Dar de, lumea uită repede.

    1. Dar cu ramane cu celebru caz Marian Vasile la Timisoara executat de filiala USR pentru a nu avea rival Fritz, urmand la cateva luni in majoritatea comunelor din Timis inregimentari de la toate partidele dar cu puterea lui Mos, un partid din pacate care a dezamagit.

     1. Marian Vasile a încercat să fie în +plus nu în USR!
      Pierdeți detalii pe drum…
      Si în plus au fost doar negocieri,nu a ajuns să fie acceptat ca membru defapt din cauza „pretențiilor” prea grabnice ale lui.

 1. La Sanmihaiu Roman pentru functia de primar candideaza fostul membru PSD Cosmin Buzan alaturi de el fiind chiar fiul celebrulului membru al PCR ,fost PSD ist ,fost director la Directia Agricola Nicolae Oprea care acum a trecut la Partidul Ecologist iar fiul sau care poarta acelasi nume a sarit din barca PSD direct consilier la USR.Verificati pagina Sanmihaiu Roman sa va convingeti

 2. Disperatii sa il apere pe Robu, mascariciul orasului.

  Jos cu Robul restul nu mai conteaza, aceasta maimuta ce a taiat copacii verzii crescuti in zeci de ani, si a batut joc de orasul asta, lucrari incepute in bstaie de joc, fara cap.

  1. De acord 100% JOS CU robu, măscăriciu, că bine i-ai zis. Tăiatul copacilor este O CRIMĂ ! Cum poate o astfel de mizerie de om să aibe tupeul să mai candideze ,,,

  1. Măi savantule, poți să ne spui și nouă ce vină are dl. Florescu în toată povestea asta ? L-ai văzut cu undița la pecuit membrii altor partide ? A spus ceva neadevărat ? Ce vină are dînsul că tu ești USR-ist și te deranjează adevărul despre cloaca ta ? Singura lui vină e că e naiv și încă așteaptă vaccinul anticovid de la Oncogen!

 3. Pentru cel care a scris acest articol, unde sunt datele de comparatie sau nu asa face un ziarist adevarat? Ai o concluzie, o parte din date dar ai „pierdut” datele despre celelalte partide, de ce? Candidezi pe undeva? Sau esti doar sluga cu simbrie?

 4. Il cunosc personal pe candidatul USR la primaria Sanmihaiul Roman. Il cheama Buzan nu Bulzan asa cum scrie in articol si nu a fost membru in nici un partid politic in afara de USR. Primeste scuze, faceti dezmintire sau cum o sa procedati pentru a indrepta eroarea?

  1. Eu stiu sigura ca la Ortisoara pe candidata USR o cheama Pascaru si nu Mascaru. E cam cusut cu ata alba articolul asta. Ar trebui verificat de niste membrii USR…

 5. Intr un recent interviu pentru Europa Nova, Nicolae Oprea senior spunea ca s a saturat de politică, de la 1 iunie 1990, cand a trecut din PCR in PDAR. A mai fost in Partidul Umanist a lui Pop D Popa, pentru care a și candidat la Camera Deputaților în 1996. Din 1996 până spre 2000, a ocupat funcția de Director la Direcția Agricolă, cu sprijinul lui Titu Bojin PSD. Ulterior cand Bojin a ocupat Președinția Consiliului Județean a fost consilierul acestuia pe relatia cu primăriile din mediul rural. Bojin si PSD l au susținut sa devina Consilier Județean. Când Bojin a părăsit PSD Nicolae Oprea l a urmat la UNPR ul lui Gabriel Oprea (simpla potrivire de nume ). Acum este membru fondator al resuscitatului PER desi in iunie spunea că renunță la politica ! Din spate vine noua generatie…Copiii sefilor noștri vor fi șefii copiilor nostri. Traseul de manual. Semnat Alioșanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *