USR Timiș a depășit PSD și PNL

PSD și PNL au fost surclasate de USR Timiș în ceea ce privește traseismul politic. Deși atât social-democrații, cât și liberalii, au racolat politicieni de la alte partide, USR Timiș le poate preda o adevărată lecție deschisă atunci când vorbim de înregimentarea unor politicieni care ”nu se mai regăsesc” în fostele formațiuni.

CITEȘTE ȘI: Lucrări la podețe pe șantierul centurii de sud a Timișoarei

Listele de candidați pentru funcțiile de primari vorbesc de la sine, relevându-ne dimensiunea traseismului din USR Timiș.

Iată numele unora dintre cei care candidează în aceste alegeri, în paranteză fiind trecute partidele pe unde au mai prestat ”oamenii noi” din politică:

Sânnicolau Mare – Ioan Miron (PDL); Banloc – Aurel Nicolin (PNL); Becicherecu Mic – Marius Viriciuc – (PSD); Belinț – Mircea Săvescu (M10); Criciova – Sebastian Waisz (PNL); Darova – Ivan Bejerea (PNL); Dudeștii Vechi– Ioan Mirciov (ALDE); Fârdea – Cornel Gusu (PNL); FibișLaurențiu Marian ( PNL); Lovrin – Viorica Matiș – (PNL); Ohaba Lungă – Eugen Peia (PSD și PNL); Orțișoara – Bianca Mascaru (PSD); Otelec – Gavrilă Titus – (PNL); Pădureni – Cosmin Blidariu (PNL); Peciu Nou – Bogdan Lungu (ALDE); Sânmihaiu Român – Cosmin Bulzan (PSD); Uivar – Dana Catlan Sintea (PNL); Variaș – Cosmin Herman (PSD).

Lista este și mai stufoasă în ceea ce privește numele consilierilor traseiști și ar trece chiar și alegerile dacă ar trebui să o parcurgem integral. O amintim doar pe Rodica Militaru, candidat la Consiliu Local Timișoara, fostă activistă PCR, care nu s-a mai regăsit nici ea în ideologia comunistă.

Așa că, domnilor de la PSD și PNL, luați notițe de la USR Timiș, pentru că aveți multe de învățat atunci când vine vorba de traseism politic! Asta e adevărata schimbare!

19 Comments
Aliosanu 8 septembrie 2020
Intr un recent interviu pentru Europa Nova, Nicolae Oprea senior spunea ca s a saturat de politică, de la 1 iunie 1990, cand a trecut din PCR in PDAR. A mai fost in Partidul Umanist a lui Pop D Popa, pentru care a și candidat la Camera Deputaților în 1996. Din 1996 până spre 2000, a ocupat funcția de Director la Direcția Agricolă, cu sprijinul lui Titu Bojin PSD. Ulterior cand Bojin a ocupat Președinția Consiliului Județean a fost consilierul acestuia pe relatia cu primăriile din mediul rural. Bojin si PSD l au susținut sa devina Consilier Județean. Când Bojin a părăsit PSD Nicolae Oprea l a urmat la UNPR ul lui Gabriel Oprea (simpla potrivire de nume ). Acum este membru fondator al resuscitatului PER desi in iunie spunea că renunță la politica ! Din spate vine noua generatie...Copiii sefilor noștri vor fi șefii copiilor nostri. Traseul de manual. Semnat Alioșanu
Lucian 3 septembrie 2020
Il cunosc personal pe candidatul USR la primaria Sanmihaiul Roman. Il cheama Buzan nu Bulzan asa cum scrie in articol si nu a fost membru in nici un partid politic in afara de USR. Primeste scuze, faceti dezmintire sau cum o sa procedati pentru a indrepta eroarea?
Sorin S. 2 septembrie 2020
Rodica Militari a fost membru PCR și activista PCR la Electotimis și se poate verifica.Oameni noi în politică?
AnaP 2 septembrie 2020
Pentru cel care a scris acest articol, unde sunt datele de comparatie sau nu asa face un ziarist adevarat? Ai o concluzie, o parte din date dar ai „pierdut” datele despre celelalte partide, de ce? Candidezi pe undeva? Sau esti doar sluga cu simbrie?
Geo 1 septembrie 2020
Silviu Florescu - de retinut numele unui pseudoziarist, mercenar...
eler 1 septembrie 2020
la Sanandrei oltenasul ala a fost membru pmp.
Poli 21 1 septembrie 2020
Vai de mine, nu se poate. Cei mai....din politica mondiala sa faca asa ceva ??
Anti robu 1 septembrie 2020
Disperatii sa il apere pe Robu, mascariciul orasului.Jos cu Robul restul nu mai conteaza, aceasta maimuta ce a taiat copacii verzii crescuti in zeci de ani, si a batut joc de orasul asta, lucrari incepute in bstaie de joc, fara cap.
George 1 septembrie 2020
La Sanmihaiu Roman pentru functia de primar candideaza fostul membru PSD Cosmin Buzan alaturi de el fiind chiar fiul celebrulului membru al PCR ,fost PSD ist ,fost director la Directia Agricola Nicolae Oprea care acum a trecut la Partidul Ecologist iar fiul sau care poarta acelasi nume a sarit din barca PSD direct consilier la USR.Verificati pagina Sanmihaiu Roman sa va convingeti
Raoul 1 septembrie 2020
Articol tipic de kompromat. Iei un sâmbure de adevăr și-l combini cu minciuni crase. Asta e politica pe care PSD și PNL o fac.
Alt eu 1 septembrie 2020
Bazele formării USR le știi? Din oameni care NU au mai făcut politică!! Deci lasă-ne cu semantica!