Urmărire ca-n filme la Giroc: tineri fugari, s-au tras focuri de armă

Tânără tâlhărită pe stradă, la Timișoara. Un individ i-a smuls lanțul de aur de la gât, iar in timp ce încerca să se apere, i-a provocat leziuni cu un obiect ascuțit

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au efectuat semnal regulamentar de oprire, pe raza localității Giroc unui autoturism ce avea aplicate plăcuțele cu număr de înmatriculare eliberate de autoritățile din Ungaria.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnale poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi de pe raza localității, timp de aproximativ 20 minute, în sprijin fiind solicitat și un echipaj din cadrul Postului de Poliție Giroc.

CITEȘTE ȘI: Taximetrist reținut după ce a sărit la bătaie, în trafic, la Timișoara. Totul după un accident în care nu a fost implicat direct

La un moment dat, pe strada Aleea cu Plopi din localitatea Giroc, conducătorul autoturismului, din cauza defecțiunilor tehnice produse pe timpul urmăririi, atât pe străzi cat si pe câmpurile din localitatea, a încetinit și toți cei 5 ocupanți au sărit din autovehiculul care și-a continuat deplasarea și s-a oprit într-un copac din afara părții carosabile.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestora, executând 2 focuri în plan vertical cu armamentul din dotare, continuându-se urmărirea persoanelor în cauză și reușindu-se identificarea a trei dintre acestea, ( 3 barbați de 15,18 și 21 de ani) pasageri în autoturism, la etajul unui imobil în construcții.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere ” și ” conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare „, cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto și a altor 2 persoane implicate, stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, au transmis reprezentanții IPJ Timiș. 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *