Taximetrist reținut după ce a sărit la bătaie, în trafic, la Timișoara. Totul după un accident în care nu a fost implicat direct

Taximetrist reținut după ce a sărit la bătaie, în trafic, la Timișoara. Totul după un accident în care nu a fost implicat direct

Bătaie în trafic, la Timișoara. Un șofer de 19 ani ar fi provocat un accident în lanț, lovind un autoturism pe care l-a proiectat într-o autoutilitară. Mașina lovită a ricoșat într-o bordură, iar cea condusă de tânăr a ajuns pe  scuarul ce limitează sensurile de mers, în zona Circumvalațiunii.

Un taximetrist revoltat de modul în care tânărul șofer s-a comportat în trafic a decis să-i aplice o corecție. A sărit la bătaie.  Gest care l-a costat scump.

CITEȘTE ȘI: Sorin Cîmpeanu: 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare

Polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timisoara au reținut un bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Reprezentanții IPJ Timiș au transmis că “În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Sectiei 4 Poliție Urbană Timișoara au identificat un bărbat, de 41 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

În fapt, în urma unui eveniment rutier, petrecut la intersecția străzilor Calea Circumvalațiuni și Burebista, din municipiul Timișoara, bărbatul de 41 de ani, ar fi agresat fizic un tânăr de 19 ani.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *