Sorin Cîmpeanu: 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare

Sorin Cîmpeanu, despre diferențele urban-rural de la Evaluarea Națională 2022: O spun cu mare tristețe, parcă ar fi două țări diferite

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că încă 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare, arătând că astfel sunt asigurate stocurile programate în prima decadă din februarie în toate unităţile de învăţământ.

„Fac un apel încă o dată la respectarea strictă a regulilor sanitare şi la raportarea responsabilă a rezultatelor testelor”, a adăugat Cîmpeanu.

CITEȘTE ȘI: “Ady Boss”, tânărul din Freidorf acuzat de hărțuire sexuală, se laudă că este ocrotit de șefi și de anchetatori: “Nu ma deranjat nimeni găozarilor”

„Având în vedere evoluţia epidemiologică şi importanţa respectării regulilor sanitare, alături de testarea responsabilă, 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare. 5.000.000 de măşti de protecţie au ajuns deja în şcoli”, a transmis, vineri, Sorin Cîmpeanu.

Potrivit ministrului Educaţiei, după cele 10,54 milioane de teste livrate în şcoli săptămâna trecută, în cursul acestei săptămâni au mai ajuns în şcoli şi grădiniţe încă 2,3 milioane.

„La acest moment, în toate unităţile de învăţământ sunt asigurate stocuri pentru testările programate în prima decadă a lunii februarie 2022. Fac un apel încă o dată la respectarea strictă a regulilor sanitare şi la raportarea responsabilă a rezultatelor , astfel încât procesul educaţional derulat în condiţii de securitate sanitară să fie afectat cât mai puţin posibil”, a subliniat Cîmpeanu.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *