Universitățile locale au devenit partenere cu Asociația Timișoara 2021

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii a semnat un protocol de colaborare prin care își exprimă interesul comun pentru strategia de dezvoltare culturală a municipiului de pe Bega și pentru stabilirea modalității de cooperare pentru a sprijini proiectul „Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii”.

Documentul a fost semnat de către ec. ing. Horațiu Rada, președintele Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, și prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul Univeristății de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Viorel Aurel Șerban, rectorul Universității Politehnica din Timișoara, prof. univ. dr. Alexandra Enache, prorectorul Univeristății de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și prof. univ. dr. Isidora Radulov, prorectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara.

Printre prioritățile partenerilor se află informarea reciprocă, schimbul de bune practici, implementarea de proiecte în asociere, precum și promovarea unor evenimente și acțiuni culturale comune.

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii este entitatea care implementează proiectul, iar mediul universitar timișorean are un rol extrem de important în viața urbei, studenții și cadrele didactice universitare contribuind activ la viața culturală a orașului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns