Două noi parcuri în Timişoara. Covor de iarbă, copaci, alei de promenadă, loc de joacă, teren de minifotbal şi spaţiu pentru plimbat câini

parcuri

Timişoara se ecologizează. Cel puţin aceasta este susţinerea primarului Nicolae Robu, care a declarat că noţiunea „Timişoara verde” nu este ceva abstract, fără acoperire în realitate.

„Pentru mine, acest concept nu este aşa ca la cei care spun că educaţia e prioritate naţională, dar nu fac nimic în acest sens. La mine, vorba e şi faptă”, a declarat primarul, cu aluzie la Guvernul PSD.

În sprijinul susţinerilor sale, Robu a prezentat proiectele a două parcuri care se vor realiza în Timişoara. Unul dintre ele va fi în zona Dâmboviţa şi se întinde pe o suprafaţă de patru hectare. Locul este acum „uitat de lume”, după cum s-a exprimat primarul, plin de cărămizi, betoane, ţigle şi haine aruncate la întâmplare, „însă se va interveni urgent pentru asanarea zonei”, a promis primarul. Apoi, va fi amenajat un parc, în care vor predomina copaci, un covor de iarbă şi alei de promenadă.

Celălalt parc va fi realizat în Calea Lipovei, în spate la Piaţa Nouă. Şi acolo vor fi covor de iarbă, copaci, alei de promenadă, dar şi loc de joacă, teren de minifotbal şi un spaţiu pentru plimbat câini.

În momentul de faţă, o parte a zonei este ocupată de construcţii ilegale, iar cealaltă, de garaje ai căror proprietari au fost notificaţi în privinţa desfiinţării acestora.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Două noi parcuri în Timişoara. Covor de iarbă, copaci, alei de promenadă, loc de joacă, teren de minifotbal şi spaţiu pentru plimbat câini

  1. Eu vă sfătuiesc să vă cumpărați patine pentru că acuși începe campania electorală și ăștia mint de îngheață apele ! Iarăși ne vom umple de parcuri, de parcări supraetajate, de centuri, săli polivalente și stadioane cu un milion de locuri, că doar nu îi doare gura. În realitate nu ne vom alege decît cu cîteva centuriste în plus că, așa cum zice vechea vorbă românească, nu-i prost cel care promite, prost e cel care așteaptă !

  2. Domnule primar, ai repertoriu cam sarac, promiti aproape zilnic: fantani, parcuri, poduri, parcari. Cu realizarile, cam slab si, chiar cand se face ceva e superficial sau incomplet. In realitate esti tare doar la semaforizari mediocre, daramat garaje si batjocorit parcuri. La mers cu trotineta si suflecat pantaloni pe santiere abia daca ti-as da nota de trecere. Ai votul meu cand vei inlocui sutele de locuri de parcare pierdute in centru cu ceva palpabil. Nu cred sa mai traim pana atunci, nici matale, nici eu.

Lasă un răspuns