Unii sunt mai… egali decât alții! O fotografie surprinzătoare face ocolul rețelelor de socializare

O fotografie surprinzătoare face ocolul rețelelor de socializare în ultimele zile. Un șofer aflat în traficul aglomerat al Timișoarei a surprins într-o imagine autoturismul Mercedes utilizat de obicei de primarul Nicolae Robu, aflat pe liniile de tramvai de pe strada 1 Decembrie, la intersecția cu strada FC Ripensia.

Se pare că mașina edilului tocmai depășise coloana aflată la semafor.

Primarul Timișoarei a explicat că fusese pe șantier și că el are dreptul să circule în regim de urgență către locurile în care se lucrează în oraș, acesta fiind motivul pentru care a depășit coloane de autoturisme pe linia de tramvai.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Unii sunt mai… egali decât alții! O fotografie surprinzătoare face ocolul rețelelor de socializare

  1. Care articol din Codul Rutier ii permite sa faca aceste declaratii (ca el se poate deplasa la santiere in ‘regim de urgenta)? Daca nu exista inseamna ca trebuie aplicata urgent Legea!- depasirea coloanei oprite la semafor se suspenda permisul!! sa inteleg ca „celebrul sistem de semaforizare” imbecil conceput si nefunctional ii va amenda doar pe … amarasteni?

  2. La revoluție mult coafatul era cadru universitar deci membru de partid școlit la Șt. Gheorghiu. Ce naște din pisica șoareci mănâncă.
    E șef de partid cu falca și alți bolșevici convertiți .
    Vrem sa le pese de oameni? Întrebați familia Belici, Cruceru, Caceu, și a celorlalți eroi și eroine timișeni cât de mult au simțit ca statul le este aproape.
    Ne rămâne datoria de onoare sa nu lăsam Flacăra memoriei sa nu se stingă niciodată .
    Jos comunismul, jos bolșevicii, jos psd!

Lasă un răspuns