Unii medici susţin că vaccinurile provoacă boli autoimune şi pot fi o armă biologică

vaccin 1

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, anul trecut au fost administrate copiilor peste 50.000 de doze de vaccin, iar dezideratul din acest an vizează dublarea acestei cantități.

Asociația Pro Consumatori a solicitat demisia ministrului sănătății, considerând că actuala formă a proiectului legii vaccinării ”este o afacere de sute de milioane de euro pentru producătorii de vaccinuri”. Reprezentanții asociației susțin că ”vaccinul este un medicament, dar poate fi și o armă biologică. Vaccinurile provoacă boli autoimune: un copil din patru suferă de o boală alergică, iar un copil din zece suferă de astm bronșic!”.

Potrivit Asociației Pro Consumatori (APC), ”în niciun stat membru al Uniunii Europene nu sunt obligatorii opt vaccinuri, așa cum se intenționează a se reglementa prin proiectul de act normativ. Totodată, nu există nicio dispoziție legală cu privire la obligația Ministerului Sănătății de a realiza analize de laborator asupra unor eșantioane extrase din fiecare lot pentru a se verifica siguranța, calitatea și eficiența vaccinurilor”.

De asemenea, APC solicită lămuriri privind bugetele destinate achiziționării și distribuirii vaccinurilor, decontării serviciului de administrare, funcționării Grupului Tehnic de Coordonare a Activității de Vaccinare și a comisiilor de vaccinare județene, a celor destinate desfășurării cursurilor pentru personalul medical al furnizorilor de servicii de vaccinare, pentru realizarea studiilor de seroprevalență, sociologice și a campaniilor de informare, pentru menținerea și înlocuirea camerelor frigorifice la nivelul depozitelor județene, pentru administrarea și dezvoltarea Registrului Național de Vaccinare, dar și pentru realizarea site-ului informativ.

Mai mult, APC reclamă faptul că dreptul la educație este condiționat de administrarea unor vaccinuri. De asemenea, membrii asociației nu sunt de acord ca părinții care se opun vaccinării să fie acuzați de rele tratamente aplicate minorului și pedepsiți cu închisoare de la trei la șapte ani.

Potrivit Asociației Pro Consumatori, criza de încredere cu care ne confruntăm în prezent atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional e cauzată, în primul rând, de specialiştii care şi-au permis să promoveze în spaţiul public informaţii false de cea mai joasă speţă şi să ameninţe populaţia pentru a obţine rezultatul mult dorit: injectarea a cât mai multe doze de vaccin pentru a lupta împotriva unor false ”pandemii”.

Reacțiile adverse ale vaccinurilor (sindrom Guillain-Barre, paralizie, nevrită, dermatită, diaree, vărsături, gastroenterita severă, scleroza multiplă, inflamație a creierului – encefalită, meningită, artrită, bronșită, apnee, reacții anafilactice, reacții alergice, infecții ale tactului respirator superior, pierderea conştienţei, nevrită optică, umflare la nivelul feței etc.) și compoziția biologică-chimică a acestora (hidroxid de aluminiu, formaldehidă, fosfat de aluminiu, sulfat de magneziu, acid citric, acid acetic, glicerină, 3 tulpini de virusuri poliomelitice inactivate (adică virușii sunt vii, dar virulența lor a fost redusă), anatoxina difterică, anatoxina tetanică, antigen de suprafață al virusului hepatic B, antigen Bordetella pertussis, polizaharid al Haemophilus influenza tip B etc.) îndreptățesc autoritățile să acorde o atenție deosebită monitorizării acestora și supravegherii calității importurilor de vaccinuri”, a afirmat Costel Stanciu, președintele APC.

Inițiativa Asociației Pro Consumatori este susținută de mai mulți reprezentanți ai societății civile. Sunt și medici care pledează împotriva imunizării obligatorii.

adrian cacoveanVaccinarea, atunci când devine obligatorie, nu mai întrunește condițiile unui act medical: consimțământul informat al pacientului, lipsa oricărei forme de constrângere asupra pacientului. Vaccinarea obligatorie devine astfel execuție. Medicii ar trebui să se delimiteze de astfel de acțiuni, făcute pe răspunderea lor, de către autorități abuzive și dictatoriale. Medicii ar trebui să refuze actele medicale comandate de guvernanți și dacă guvernanții continuă să nu țină cont de avertizări și introduc legea vaccinării obligatorii, atunci să-l cheme din închisoare pe Vișinescu și Ficior și să facă plutoane de execuție, care să execute vaccinările obligatorii.

În 2017 nu mai putem tolera, în calitate de cetățeni, pacienți, medici, încălcări de tip nazist și comunist ale drepturilor omului, drepturilor pacienților sau profesiei medicale”, susține medicul chirurg Adrian Cacovean, președintele Asociației pentru Apărarea Dreptului la Sănătate și Proprietate al Cetățeanului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns