Caz REVOLTĂTOR! Cățel folosit pe post de țintă și împușcat (VIDEO)

catel impuscat

Caz revoltator! Cățel folosit pe post de țintă și împușcat… Reprezentanţii Asociației pentru Protecția Animalelor Ineu (APAI), judeţul Arad, au primit, miercuri seară, un mesaj prin care erau anunțați că „în fața unei case de vacanță de pe deal, sub un pod, s-a ascuns un câine împușcat în gât”.

„Am pornit cu o colegă și cu băiatul care are grijă de câinii de la adăpost spre deal, cu mașina ei, înarmați cu o pătură și niște mezeluri, să-l ademenim. Când am ajuns acolo, am constatat că podul avea o lungime de vreo 10 metri, iar câinele era undeva pe la mijlocul tubului de scurgere. Nu voia să se miște în nicio direcție. Până la urmă am reușit să-l ademenim spre unul dintre capetele tubului, dar din păcate era poziționat cu spatele și nu putea ieși, din cauza unei borduri de ciment de pe marginea șanțului. Băiatul a forțat bordura și a reușit să o dea la o parte și apoi a tras cățelul afară”, a povestit unul dintre membrii APAI, menționând că la operațiune au participat și câțiva oameni care au case de vacanță în zonă.

După ce a fost scos din tubul respectiv, cățelul a fost urcat în mașină și dus urgent la un cabinet veterinar cu care colaborează cei de la APAI, iar după ce doamna doctor Delia Casalean a văzut cățelul, a constatat că situația este una extrem de gravă.

În aceeași seară, dată fiind starea cățelului, acesta a fost transportat chiar de către dr. Casalean, de urgență, la Arad, la cabinetul doctorului Adrian Moisa, acesta din urmă confirmând faptul că rana cățelului a fost provocată de un glonț, care a și ieșit.

Din fericire, potrivit veterinarilor, căţelul are mari şanse de recuperare.

Sursa: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns