Branșamente în fața casei, într-o comună din Timiş

darova 3

Alimentarea cu apă și canalizarea sunt două utilități care nu pot funcționa una fără cealaltă. Autoritățile locale, în cea mai mare parte a lor, au inițiat numeroase proiecte de investiții legate de ele. Acolo unde există rețele se fac reabilitări, extinderi și modernizări, iar unde nu, aceste utilități se introduc acum.

În comuna Darova există ambele utilități, dar numai rețeaua de apă se regăsește în cele mai multe gospodării, canalizarea nefiind finalizată în ceea ce privește branșamentele individuale. Introducerea acesteia se află în a doua etapă de branșare, în prima efectuându-se 250 de racordări, alte 250 urmând să se facă în perioada următoare.

De menționat că, în cadrul investiției, pentru a veni în sprijinul localnicilor sunt prevăzute branșamente în fața porții fiecărei gospodării.

Totodată, primăria a depus un proiect pentru obținerea de finanțare nerambursabilă și pentru reabilitarea și modernizarea rețelelor de apă din localitățile Darova și Sacoșu Mare, inclusiv pentru refacerea actualelor branșamente, racordurile existente fiind vechi, „unele fiind chiar duble, cu contor… și fără”, după cum a declarat edilul Sorin Tilihoi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns