Unde va fi al doilea centru de legume-fructe din Timiş. Amplasamentul are deja PUZ-ul aprobat

legume 2

Dacă în privința primului centru de legume-fructe încă nu e nimic sigur, amplasamentul ales, cel de la Tomnatic, având parte de contra-propuneri și de jocul consilierilor județeni liberali care a făcut ca acesta să nu poată fi aprobat, se pare că locul celui de-al doilea astfel de centru e ca și fixat.

Petru Roman DetaVa fi la Deta! Acest lucru l-a declarat primarul orașului cel mai dezvoltat industrial din sudul județului Timiș, Petru Roman.

Comisia tehnică a văzut și celelalte oferte, cele ale orașelor învecinate Gătaia și Ciacova, din aceeași zonă a județului, și a ales… Deta, conform aceluiași edil.

Amplasamentul acestui obiectiv se va face în parcul industrial al orașului, pentru terenul destinat viitoarei investiții a Consiliului Județean Timiș existând deja un plan urbanistic de zonă (PUZ) aprobat.

Potrivit lui Roman, proiectul își urmează de acum cursul normal pentru orice investiție din bani publici. Dacă se va confirma acest lucru și investiția va fi realizată, ea va putea contribui la dezvoltarea unei largi zone rurale din sudul județului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *