Doi bărbați dispăruți de acasă sunt căutați de polițiști. I-aţi văzut cumva?

Polițiștii timișeni sunt în alertă după ce doi bărbați au dispărut de la domiciliu. Cadrele Serviciului de investigații criminale încearcă să îl găsească pe Vasile Pop, în vârstă de 33 de ani, din Periam.

El a plecat de acasă în 14 noiembrie, iar de atunci nu a mai fost văzut. Bărbatul are 1,72 de metri înălțime, 62 de kilograme, ochi căprui și păr șaten tuns scurt. Nu se știe ce veșminte purta la momentul dispariției. Tânărul are afecțiuni psihice și a mai plecat de la domiciliu, fiind găsit ulterior.

De asemenea, familia unui octogenar este îngrijorată după ce bărbatul a plecat, în 14 noiembrie, de la domiciliul din Timișoara și nu s-a mai întors acasă.

Mircea Dan Radovan, de 80 de ani, are 1,74 de metri înălțime, 58 de kilograme, păr alb, poartă ochelari de vedere și folosește un baston pentru a se deplasa. La data dispariției, bărbatul purta pantaloni de culoare închisă, geacă neagră, șapcă și avea un rucsac.

Cine poate oferi informații despre persoanele dispărute este rugat să apeleze la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns