Undă verde pentru drumul spre autostradă

Plan de luptă virtuală la USR Dumbrăvița: “Cont cât mai real, fură pozele de la alt cont străin”

Consiliile locale din comunele Dumbrăvița și Giarmata au aprobat ca drumul județean 691, care pornește din Timișoara și trece pe teritoriile lor pentru a ajunge la autostradă, să fie lărgite la patru benzi.

Cu toate că acum două săptămâni, aleșii locali din Dumbrăvița au respins proiectul referitor la lărgirea șoselei, la ședința din această săptămână ei și-au dat acordul. Consilierii din Giarmata aprobaseră proiectul încă de la ședința din 11 octombrie, astfel că șansele de punere în aplicare a acestuia au crescut.

„Le mulțumesc tuturor consilierilor din comunele Giarmata și Dumbrăvița, care au înțeles să nu se opună modernizării și dezvoltării, votând proiectele de hotărâre locală a căror finalitate va fi lărgirea la patru benzi a drumului care străbate Dumbrăvița. Totodată, vreau să îi asigur pe locuitorii comunei Dumbrăvița de cele mai bune intenții și de faptul că această lărgire a drumului nu va aduce traficul greu în localitate, că acest drum nu se va transforma într-o descărcare de pe autostradă și că unicul scop este o fluidizare reală a traficului infernal din localitate”, a declarat ieri Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș și inițiatorul transformării acestei șosele într-una cu patru benzi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Undă verde pentru drumul spre autostradă

  1. nu pot sa cred!! consilierii au discutat cu cetatenii, au primit mandat sa voteze pro? ce se va intampla cu cele doua investitii finalizate de curand ( adevarat doua investitii tampite si prost gandite…linia de troleu si giratoriul din Giarmata Mare…de tot rasul ) dar totusi s-au cheltuit bani publici ? tragem apa ? in cat timp se va realiza largirea, consolidarea drumului judetean care acum are limitare 26,5 T…nu pot sa cred ca nu calca pe noul drum „picior de TIR” …cand se va da publicitatii un plan al acestui proiect?…as fi deschis o sampanie daca am fi fost anuntati ca se va realiza in cel mai scurt timp un punct de descarcare catre centura de nord catre giratoriul ( imens) calaea aradului – centura, si modernizarea centuri la patru benzi….v-am votat…sunt dezamagit ! …si pe cand o ancheta sociala despre CINE si CUM au decis traseul autostrazii fata de o metropola ca Timisoara….este ceva unic in lume..nu ptr a baga oameni la parnaie ci ptr a vedea atitudinea oamenilor care ” conduc” acest oras fata de cei carora le solicita votul !

Lasă un răspuns