Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “Rea-voinţă sau neştiinţă?

  1. Comentam gestul soferului ?Total firesc daca este sa privim si ce este in jurul autoturismului.Nu cred ca exista stat european in care o strada sa arate in asemenea hal de mizerie.O Romanie jegoasa….

    1. Care „civilizatie din vest”, tigane?! Tu vezi ce mizerie e pe strada? Tiganie… curata. Da, proprietarul masinii nu a parcat regulamentar, dar are si circumstante atenuante: omul a cautat un loc cat de cat mai curat unde sa-si parcheze masina (si asa bordura care delimiteaza carosabilul de trotuar abia daca se mai vede din mizerie). Intr-adevar, putini sunt obisnuiti cu „mizeria din vest” si, iata, au probleme de orientare.

  2. si cand va spuneam ca aceste venituri trebuie sa platesca in plus parcarea si pentru aceste venituri semafoarele lui robu nu ajung credea-ti ca vreau sa rup tara la fel cam ce spunea derbedeul ala de dottore.

  3. Acea mizerie,a fost lasata acolo ,pentru ca fiind curatenia de toamna,cetatenii lasa pe strada,lucruri de are nu au nevoie,urmand ca Retimul sa le ridice. E o diferenta,de gunoaie. Unele vor fi ridicate……altele,nu ( masina de…..GJ )

  4. Nesintire si autoritati nepasatoare. Daca patrulau si pe acolo comunitarii si ii ardeau amenda maxima, a doua oara mergea pe jos sj 1 km!

Lasă un răspuns