Rea-voinţă sau neştiinţă?

Cum a reuşit să blocheze trotuarul un conducător auto, pe o stradă din Timişoara. Este vorba despre rea-voinţă sau despre neştiinţă? Ce credeţi?

Imaginea a fost postată de un internaut pe contul de Facebook INFO TRAFIC jud. TIMIS.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 Răspunsuri “Rea-voinţă sau neştiinţă?

  1. Nesintire si autoritati nepasatoare. Daca patrulau si pe acolo comunitarii si ii ardeau amenda maxima, a doua oara mergea pe jos sj 1 km!

  2. Acea mizerie,a fost lasata acolo ,pentru ca fiind curatenia de toamna,cetatenii lasa pe strada,lucruri de are nu au nevoie,urmand ca Retimul sa le ridice. E o diferenta,de gunoaie. Unele vor fi ridicate……altele,nu ( masina de…..GJ )

  3. In aceasta perioada se face Curatenia de Toamna, de aceea cetatenii au scos gunoaie pentru a fi ridicate de Retim SA.

  4. si cand va spuneam ca aceste venituri trebuie sa platesca in plus parcarea si pentru aceste venituri semafoarele lui robu nu ajung credea-ti ca vreau sa rup tara la fel cam ce spunea derbedeul ala de dottore.

    1. Care „civilizatie din vest”, tigane?! Tu vezi ce mizerie e pe strada? Tiganie… curata. Da, proprietarul masinii nu a parcat regulamentar, dar are si circumstante atenuante: omul a cautat un loc cat de cat mai curat unde sa-si parcheze masina (si asa bordura care delimiteaza carosabilul de trotuar abia daca se mai vede din mizerie). Intr-adevar, putini sunt obisnuiti cu „mizeria din vest” si, iata, au probleme de orientare.

  5. Comentam gestul soferului ?Total firesc daca este sa privim si ce este in jurul autoturismului.Nu cred ca exista stat european in care o strada sa arate in asemenea hal de mizerie.O Romanie jegoasa….

Lasă un răspuns