Undă verde pentru cel mai mare proiect al unei comune de lângă Timişoara

Undă verde pentru cel mai mare proiect al unei comune de lângă Timişoara

Începe să prindă contur cel mai mare proiect pentru o comună de lângă Timişoara, judecând atât din punct de vedere al volumului de execuție a lucrărilor, cât și din perspectiva alocarii resurselor financiare.

Se întâmplă la Satchinez. Acest poiect este împărțit în trei loturi: rețelele de canalizare, construcția unor stații de tratare a apei cu tehnologie de ultimă generație, precumși realizarea unei stații de epurare a apelor uzate. Toate acestea au fost scoase în urmă cu ceva timp la licitații.

Recent, la sediul Consiliului Județean Timiș, s-a semnat primul din cele trei contracte cu câștigătorul licitației ” Proiectare și execuție stații de tratare a apei”. Astfel, o asociere de două firme trebuie să execute această lucrare în termen de 24 luni (șase luni va dura proiectarea, iar 18 luni este perioada de execuție efectivă a lucrărilor).

CITEŞTE ŞI: Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, face acuzații grave

”Sperăm ca până la începutul anului 2022 să se finalizeze licitațiile și la celelalte două obiective amintite, respcetiv rețelele de canalizare în localitatea Satchinez și stația de epurare a apei. Sunt convins că acestea, împreună cu rețelele de canalizare din Hodoni și Bărăteaz, care fac parte dintr-un alt proiect și sunt în curs de execuție, vor aduce un plus de confort tuturor locuitorilor comunei Satchinez”, a spus primarul Florin Olimpiu Cheaua.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns